Återställ eller ändra din PIN-kod

När du lägger till din första barnprofil blir du ombedd att skapa en PIN-kod för ditt konto. PIN-koden hindrar ditt barn från att ändra föräldrakontrollerna som du ställt in och byta till en annan profil.

Återställa PIN-kod

Om du glömmer bort din PIN-kod så gör du följande:

1. När du uppmanas att ange din PIN-kod väljer du Glömt PIN-kod?
  2. Välj Skicka för att få ett e-postmeddelande för återställning av PIN-koden skickat till ditt kontos e-postadress. Om du vill ändra ditt kontos e-postadress, se Ändra kontots e-postadress.
  3. Öppna din inkorg och hitta e-postmeddelandet Återställ din PIN-kod från HBO Max.
  4. Öppna e-postmeddelandet, välj Återställ PIN-kod och följ instruktionerna för att skapa en ny PIN-kod.

Ändra PIN-kod

Vilken enhet använder du?

Så här ändrar du din PIN-kod:

1. Öppna HBO Max och tryck därefter på profilikonen.
  2. Tryck på ikonen för inställningar (uppe till vänster) och därefter på Föräldrakontroller (föräldrakontroller är endast tillgängliga för Vuxenprofiler).
  3. Ange din nuvarande PIN-kod och en ny PIN-kod.
  4. Tryck på Ändra PIN-kod.

Så här ändrar du din PIN-kod:

1. Gå till HBOMax.com och logga in (om nödvändigt).
  2. Välj din profil i det övre högra hörnet och därefter Föräldrakontroller (föräldrakontroller är endast tillgängliga för Vuxenprofiler).
  3. Ange din nuvarande PIN-kod och en ny PIN-kod.
  4. Välj Ändra PIN-kod.

Så här ändrar du din PIN-kod:

1. Öppna HBO Max och välj ikonen för inställningar (nere till vänster).
  2. Bläddra åt höger och välj Föräldrakontroller (föräldrakontroller är endast tillgängliga för Vuxenprofiler).
  3. Ange din nuvarande PIN-kod och en ny PIN-kod.
    Obs  Om du har problem med att ange din PIN-kod så trycker du på knappen Välj eller OK på fjärrkontrollen för att öppna tangentbordet på skärmen.
  4. Välj Ändra PIN-kod.