Je pincode resetten of wijzigen

Wanneer je voor het eerst een Kindprofiel toevoegt, word je gevraagd om een pincode voor je account in te stellen. Met een pincode kan je kind het ingestelde ouderlijk toezicht niet wijzigen en niet wisselen van profiel.

Pincode resetten

Doe het volgende als je je pincode bent vergeten:

1. Kies Pincode vergeten? als je wordt gevraagd om je pincode in te voeren.
  2. Kies Verzenden om een e-mail te ontvangen waarmee je je pincode kunt resetten. Je ontvangt deze e-mail op het e-mailadres van je account. Wil je het e-mailadres van je account wijzigen? Zie dan E-mailadres van je account wijzigen.
  3. Open je inbox en zoek de e-mail Je pincode resetten van HBO Max.
  4. Open de e-mail, kies Pincode resetten en volg de instructies om een nieuwe pincode in te stellen.

Je pincode wijzigen

Welk apparaat gebruik je?

Zo wijzig je je pincode:

1. Open HBO Max en tik op je profiel (rechtsboven).
  2. Tik op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven) en tik op of scrol naar Ouderlijk toezicht (ouderlijk toezicht is alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen).
  3. Tik op het icoon Bewerken (papier en potlood) en voer je huidige pincode en een nieuwe pincode in.
  4. Tik op Pincode wijzigen.

Zo wijzig je je pincode:

1. Ga naar HBOMax.com en log in (indien nodig).
  2. Kies je profiel (rechtsboven), dan Instellingen en zoek Ouderlijk toezicht (ouderlijk toezicht is alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen).
  3. Kies het icoon Bewerken (papier en potlood) en voer je huidige pincode en een nieuwe pincode in.
  4. Selecteer Pincode wijzigen.

Zo wijzig je je pincode:

1. Open HBO Max en kies het icoon Instellingen (linksonder).
  2. Scrol naar rechts en kies Ouderlijk toezicht (ouderlijk toezicht is alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen).
  3. Voer je huidige pincode en een nieuwe pincode in.
    Opmerking  Heb je problemen met het invoeren van je pincode? Druk dan op de knop Selecteer of OK op je afstandsbediening om het toetsenbord op het scherm te openen.
  4. Selecteer Pincode wijzigen.