Nulstil eller skift din pinkode

Når du tilføjer din første børneprofil, bliver du bedt om at oprette en pinkode til din konto. Pinkoden forhindrer dit barn i at ændre den forældrekontrol, du har indstillet, eller i at skifte til en anden profil.

Nulstil pinkoden

Hvis du glemmer din pinkode, skal du gøre følgende:

1. Når du bliver bedt om at indtaste din pinkode, skal du vælge Glemt pinkode?
  2. Vælg Send for at få sendt en e-mail om nulstilling af pinkoden til din kontomail. Hvis du ønsker at ændre din kontomailadresse, kan du se Skift kontomail.
  3. Åbn din indbakke, og find e-mailen Nulstil din pinkode fra HBO Max.
  4. Åbn e-mailen, vælg Nulstil pinkode, og følg vejledningen for at oprette en ny pinkode.

Skift din pinkode

Hvilken enhed bruger du?

Sådan ændrer du din pinkode:

1. Åbn HBO Max, og tryk derefter på din profil (øverst til højre).
  2. Tryk på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre), og tryk derefter på eller rul til Forældrekontrol (forældrekontrol er kun tilgængelig for Voksenprofiler).
  3. Tryk på ikonet Rediger (papir og blyant), og indtast derefter din nuværende pinkode og en ny pinkode.
  4. Tryk på Skift pinkode.

Sådan ændrer du din pinkode:

1. Gå til HBOMax.com, og log ind (hvis det er nødvendigt).
  2. Vælg din profil (øverst til højre), Indstillinger, og find derefter Forældrekontrol (forældrekontrol er kun tilgængelig for Voksenprofiler).
  3. Vælg ikonet Rediger (papir og blyant), og indtast derefter din nuværende pinkode og en ny pinkode.
  4. Vælg Skift pinkode.

Sådan ændrer du din pinkode:

1. Åbn HBO Max, og vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre).
  2. Rul til højre, og vælg Forældrekontrol (forældrekontrol er kun tilgængelig for Voksenprofiler).
  3. Indtast din nuværende pinkode og en ny pinkode.
    Bemærk  Hvis du har problemer med at indtaste din pinkode, skal du trykke på knappen Vælg eller OK på fjernbetjeningen for at åbne tastaturet på skærmen.
  4. Vælg Skift pinkode.