Tilbakestill eller endre PIN-kode

Når du legger til den første barneprofilen, blir du bedt om å opprette en PIN-kode for kontoen din. PIN-koden forhindrer at barnet ditt endrer foreldrekontrollen du har angitt eller bytter til en annen profil.

Tilbakestill PIN-kode

Gjør følgende hvis du har glemt PIN-koden din:

1. Velg Glemt PIN-kode? når du blir bedt om å skrive inn PIN-koden din.
  2. Velg Send for å få tilsendt en e-post om tilbakestilling av PIN-koden til e-posten som er tilknyttet kontoen din. Hvis du vil endre e-postadressen for kontoen din, kan du se Endre e-postadresse for kontoen.
  3. Åpne innboksen din og finn e-posten Tilbakestill PIN-koden din fra HBO Max.
  4. Åpne e-posten, velg Tilbakestill PIN-kode og følg instruksjonene for å opprette en ny PIN-kode.

Endre PIN-kode

Hvilken enhet bruker du?

Slik endrer du PIN-kode:

1. Åpne HBO Max og trykk så på Profil-ikonet.
  2. Trykk på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre) og så på Foreldrekontroll (foreldrekontroll er bare tilgjengelig for voksenprofiler).
  3. Skriv inn den gjeldende PIN-koden din og en ny PIN-kode.
  4. Trykk på Endre PIN-kode.

Slik endrer du PIN-kode:

1. Gå til HBOMax.com og logg på (hvis nødvendig).
  2. Velg profilen din og så Foreldrekontroll øverst til høyre (foreldrekontroll er bare tilgjengelig for voksenprofiler).
  3. Skriv inn den gjeldende PIN-koden din og en ny PIN-kode.
  4. Velg Endre PIN-kode.

Slik endrer du PIN-kode:

Android TV, Apple TV, eller Xbox
  1. Åpne HBO Max og velg profilikonet (øverst til venstre).
  2. Rull til høyre og velg Foreldrekontroll (foreldrekontroll er bare tilgjengelig for voksenprofiler).
  3. Skriv inn den gjeldende PIN-koden din og en ny PIN-kode.
    Merk  Hvis du har problemer med å skrive inn PIN-koden, kan du trykke på Valg- eller OK-knappen på fjernkontrollen din for å åpne skjermtastaturet.
  4. Velg Endre PIN-kode.
Annen TV-enhet
  1. Åpne HBO Max og velg Innstillinger-ikonet (nederst til venstre).
  2. Rull til høyre og velg Foreldrekontroll (foreldrekontroll er bare tilgjengelig for voksenprofiler).
  3. Skriv inn den gjeldende PIN-koden din og en ny PIN-kode.
    Merk  Hvis du har problemer med å skrive inn PIN-koden, kan du trykke på Valg- eller OK-knappen på fjernkontrollen din for å åpne skjermtastaturet.
  4. Velg Endre PIN-kode.