Tilbakestill eller endre PIN-kode

Når du legger til den første barneprofilen, blir du bedt om å opprette en PIN-kode for kontoen din. PIN-koden forhindrer at barnet ditt endrer foreldrekontrollen du har angitt eller bytter til en annen profil.

Tilbakestill PIN-kode

Gjør følgende hvis du har glemt PIN-koden din:

1. Velg Glemt PIN-kode? når du blir bedt om å skrive inn PIN-koden din.
  2. Velg Send for å få tilsendt en e-post om tilbakestilling av PIN-koden til e-posten som er tilknyttet kontoen din. Hvis du vil endre e-postadressen for kontoen din, kan du se Endre e-postadresse for kontoen.
  3. Åpne innboksen din og finn e-posten Tilbakestill PIN-koden din fra HBO Max.
  4. Åpne e-posten, velg Tilbakestill PIN-kode og følg instruksjonene for å opprette en ny PIN-kode.

Endre PIN-kode

Hvilken enhet bruker du?

Slik endrer du PIN-kode:

1. Åpne HBO Max og trykk på profilen din (øverst til høyre).
  2. Trykk på Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre) og trykk på eller bla deretter til Foreldrekontroll (foreldrekontroll er kun tilgjengelig for voksenprofiler).
  3. Trykk på Rediger-ikonet (papir og blyant), og skriv deretter inn gjeldende PIN-kode og en ny PIN-kode.
  4. Trykk på Endre PIN-kode.

Slik endrer du PIN-kode:

1. Gå til HBOMax.com og logg på (hvis nødvendig).
  2. Velg profilen din (øverst til høyre), Innstillinger, og finn deretter Foreldrekontroll (foreldrekontroll er kun tilgjengelig for voksenprofiler).
  3. Velg Rediger-ikonet (papir og blyant), og skriv deretter inn gjeldende PIN-kode og en ny PIN-kode.
  4. Velg Endre PIN-kode.

Slik endrer du PIN-kode:

1. Åpne HBO Max og velg Innstillinger-ikonet (tannhjul, nederst til venstre).
  2. Rull til høyre og velg Foreldrekontroll (foreldrekontroll er bare tilgjengelig for voksenprofiler).
  3. Skriv inn den gjeldende PIN-koden din og en ny PIN-kode.
    Merk  Hvis du har problemer med å skrive inn PIN-koden, kan du trykke på Valg- eller OK-knappen på fjernkontrollen din for å åpne skjermtastaturet.
  4. Velg Endre PIN-kode.