Konfigurer foreldrekontroll for HBO Max

Du kan opprette en barneprofil for hvert av barna dine med foreldrekontroll som begrenser hva de kan se. Du kan også bruke en PIN-kode til å forhindre at barnet ditt bytter til en annen profil. Finn ut mer om barneprofiler.

Du kan angi foreldrekontroll på en ny barneprofil eller endre foreldrekontrollen på en eksisterende barneprofil.

Ny barneprofil

Slik angir du foreldrekontroll på en ny barneprofil:

1. Velg profilen din (øverst til venstre på TV-apparater, øverst til høyre på andre enheter).
  2. Velg Bytt profil.
  3. Velg Legg til barn (eller + Barn på TV-apparater). Hvis kontoen din ikke har en PIN-kode, blir du bedt om å opprette en.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på Kamera-ikonet (kamera) og velg om du vil ta et bilde, laste opp et bilde eller velge en karakter. Du kan så velge en farge og skrive inn barnets navn og fødselsdato (måned og år).
    • TV eller datamaskin: Skriv inn barnets navn og fødselsdato (måned og år), og velg en farge (du kan legge til et profilbilde senere).
  5. Velg Neste.
  6. Velg aldersgrensen til innholdet barnet ditt kan se på. Det er ikke mulig å se på filmer og serier med høyere aldersgrenser enn det du har valgt for profilen. (Standardinnstillingene anbefales, og er basert på fødselsdatoen du har angitt)
  7. Velg Lagre.

Når en barneprofil er aktiv, ser du startskjermen for barn og Bla gjennom-menyen inkluderer innhold for barn. Se Rediger en profil for å redigere en barneprofil.

Eksisterende barneprofil

Slik endrer du foreldrekontrollen på en eksisterende barneprofil:

1. Velg en barneprofil.
  2. Velg Bytt profiler og deretter Administrer profiler (skroll ev. ned).
  3. Velg en profil. Barneprofiler har et hengelåsikon.
  4. Oppgi PIN-kode hvis påkrevd. Hvis du har problemer med å skrive inn PIN-koden, kan du trykke på Velg- eller OK-knappen på fjernkontrollen din for å åpne tastaturet på skjermen.
  5. Du kan endre barnets navn, fødselsdato og aldersgrensene de har lov til å se. Du kan også velge eller avvelge Krev PIN-kode for å bytte profil.
  6. Klikk Lagre.
Aldersgrenser

Aldersgrensen til serier og filmer på HBO Max settes av lokale organisasjoner for aldersgrenser. Aldersgrenser er en veiledning for hvorvidt episoder og filmer på HBO Max passer for en viss alder. Aldersgrensen til en episode eller film vises:

• På informasjonssiden til en episode eller film.
  • Øverst til venstre når du begynner å spille av en episode eller film.

Du kan velge mellom seks forskjellige aldersgrenser for filmer eller serier:

• Alle Egnet for alle aldre
  • 7+ Anbefales fra 7 år
  • 10+ Anbefales fra 10 år
  • 13+ Anbefales fra 13 år
  • 16+ Anbefales fra 16 år
  • 18+ Anbefales fra 18 år
Reise til et annet land

Foreldrekontrollen forblir aktiv når du reiser til land der HBO Max er tilgjengelig. Serier og filmer har en aldersgrense som samsvarer med det lokale systemet for aldersgrenser, som kan variere fra aldersgrensene i landet ditt. Se Strøm HBO Max mens du er på reise for å finne ut mer.

Fungerer ikke foreldrekontroll?
  • Se om begrensninger er angitt på enheten din (f.eks. kan du se etter Innholdsbegrensninger på iOS). Hvis enheten din har mer restriktiv foreldrekontroll (enn den du har angitt på HBO Max), vil HBO Max følge foreldrekontrollen du har angitt på enheten din.
  • HBO Max følger ikke foreldrekontroll som du kan ha angitt hos kabel-TV-leverandøren din.