Alt om barneprofiler

Det finnes to typer profiler: Voksen og barn. Du kan ha opptil 5 profiler på kontoen din. Du kan opprette en barneprofil for hver av barna dine med foreldrekontroll som begrenser hva de kan se.

Hvorfor opprette barneprofiler?

• Foreldrekontroll. Du kan begrense hva barnet ditt kan se basert på aldersgrenser.
  • Startskjermen for barn viser serier og filmer basert på barnets alder. Yngre barn (2 til 9 år) kan finne titler ved å velge bildet av favorittfiguren sin (f.eks. Elmo eller Scooby Doo).
  • Barnet ditt har sin egen Min liste og Fortsett å se-liste.
  • Du kan forhindre at barnet ditt bytter til en voksenprofil. Barneprofiler har heller ikke tilgang til funksjoner for kontoadministrasjon, som passord- og faktureringsinformasjonen din.

Legge til en barneprofil

Slik legger du til en barneprofil:

1. Gjør ett av følgende:
    • TV-enhet: Velg profilikonet øverst til venstre.
    • Telefon eller nettbrett: Velg Profil-ikonet (nedre kant på telefoner, til venstre på nettbrett).
    • Datamaskin: Velg profilikonet ditt øverst til høyre.
  2. Velg Bytt profil.
  3. Velg Legg til barn. If your account doesn't have a PIN, you'll be asked to create one.
  4. Do one of the following:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på Kamera-ikonet og velg om du vil ta et bilde, laste opp et bilde eller velge en figur (se legge til profilbilder for mer informasjon). Du kan så velge en farge og skrive inn barnets navn og fødselsdato (måned og år)
    • TV eller datamaskin: Skriv inn barnets navn og fødselsdato (måned og år), og velg en farge (du kan legge til profilbilder senere).
  5. Velg Neste.
  6. Velg aldersgrensen til innholdet barnet ditt kan se på. Det er ikke mulig å se på filmer og serier med høyere aldersgrenser enn det du har valgt for profilen. Barnet ditt kan ikke bytte til en annen profil som standard (uten PIN-koden din)
  7. Velg Lagre.

Du ser startskjermen for barneprofilen når en barneprofil er aktiv.

Startskjermen for barn

Når en barneprofil er valgt, ser du startskjermen for barn med serier og filmer basert på barnets alder (profilens fødselsdato). På startskjermen finner du også radene Fortsett å se og Min liste.

Startskjermen for barneprofiler er tilpasset basert på barnets alder. HBO Max har 4 forskjellige startskjermer:

• Småbarn: 2–5 år
  • Eldre barn: 6–9 år
  • Yngre ungdommer: 10–12 år
  • Tenåringer: 13–17 år

Startsiden for småbarn og eldre barn (2–9 år) inkluderer en rad med figurer fra serier og filmer på HBO Max. Slik kan barn finne titler med yndlingsfiguren sin ved å velge bildet (f.eks. Elmo eller Scooby Doo).

Barn (og voksne!) kan legge til et profilbilde eller en figur i profilen sin. Se Legge til et profilbilde for å finne ut mer.

Når en barneprofil er aktiv ...

• Du ser startskjermen for barn og Bla gjennom-menyen inkluderer innhold for barn. Serier og filmer som ikke er tilgjengelige for avspilling (som angitt i profilens foreldrekontroll) vises med et lås-ikon og kan ikke spilles av.
  • Søkeresultatene inkluderer bare serier og filmer som profilen har tillatelse til å se (som angitt i profilens foreldrekontroll).
  • Du kan laste ned serier og filmer på en telefon eller et nettbrett, men bare hvis innholdet tillates av profilens foreldrekontroll.
  • Noen innstillinger er ikke tilgjengelige. Barneprofiler har ikke tilgang til funksjoner for kontoadministrasjon, deriblant: kontoen (som inneholder e-postadressen og passordet), abonnementsinformasjon, administrasjon av enheter, foreldrekontroll og varsler.

Bytte profil

Slik bytter du til en barneprofil:

1. Gjør ett av følgende:
    • TV-enhet: Velg profilikonet øverst til venstre.
    • Telefon eller nettbrett: Velg Profil-ikonet (nedre kant på telefoner, til venstre på nettbrett).
    • Datamaskin: Velg profilikonet ditt øverst til høyre.
  2. Velg Bytt profil.
  3. Velg en barneprofil (en profil med et lås-ikon).
Lukket eller åpen lås
Et lukket lås-ikon betyr at barnet ditt ikke kan bytte til en annen profil (en PIN-kode er nødvendig), mens en åpen lås betyr at barnet ditt kan bytte til en annen profil. Se Forhindre at barn bytter profiler for å finne ut mer.

Hvem ser på-skjermen

Dette skjer når du åpner HBO Max:

• TV eller datamaskin: Hvis profilen som ble brukt sist er en barneprofil, åpnes HBO Max med denne profilen. Hvis profilen som ble brukt sist er en voksenprofil, ser du «Hvem ser på»-skjermen når du åpner HBO Max.
  • Telefon eller nettbrett: HBO Max vil alltid åpne med sist brukte profil (du vil ikke se «Hvem ser på»-skjermen).