HBO Maxin suoratoisto matkustettaessa

Kun matkustat toiseen maahan, jossa HBO Max on saatavilla (katso kohtaa Missä HBO Max on saatavilla?), ohjelmien ja elokuvien valikoima voi muuttua. Kotimaasi on maa, jossa rekisteröidyit HBO Maxin käyttäjäksi.

Kun matkustat EU:hun kuuluvaan maahan, jossa HBO Max on saatavilla:

• Ohjelmat ja elokuvat: Ohjelma- ja elokuvavalikoima on sama kuin kotimaassasi.

Kun matkustat EU:hun kuuluvaan maahan, jossa HBO Max on saatavilla::

• Ohjelmat ja elokuvat: HBO Maxilta suoratoistettava sisältö vaihtelee eri maissa. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjelmien ja elokuvien valikoima muuttuu fyysisen sijaintisi mukaan. Tämän vuoksi et ehkä voi suoratoistaa Jatka katselua -listallasi ja Omalla listallasi olevia nimikkeitä, kun olet EU:n ulkopuolisessa maassa.
  • Luokitukset: Sisältöluokitukset perustuvat fyysiseen sijaintiisi. Jos matkustat maahan, jossa on erilainen sisällön luokitusjärjestelmä (Yhdysvallat tai Brasilia), asettamiasi lapsilukkoja käytetään, mutta nimikkeet saattavat olla luokiteltuja eri tavoin eri maissa.

Lataukset: Kun matkustat toiseen maahan, voit toistaa ohjelmia ja elokuvia, jotka olet jo ladannut puhelimellesi tai tabletillesi.

Jos matkustat maahan, jossa HBO Max ei ole saatavilla, saat HBO Max ei ole saatavilla alueellasi -viestin etkä pysty suoratoistamaan tai käyttämään tiliäsi. Voit kuitenkin toistaa ohjelmia ja elokuvia, jotka olet jo ladannut.