Kaikki Lasten profiileista

Profiileja: on kahta tyyppiä: Aikuinen ja Lapsi. Tililläsi voi olla enintään 5 profiilia. Voit uoda kullekin lapsellesi Lapsen profiilin, jonka lapsilukoilla voit rajoittaa katseltavaa sisältöä

Miksi Lasten profiileja kannattaa luoda?

• Lapsilukot. Voit rajoittaa lapsesi katsomaa sisältöä sisältöluokitusten perusteella.
  • Lapset-aloitussivulla on ohjelmia ja elokuvia lapsesi iän mukaan. Pienemmät lapset (2–9-vuotiaat) löytävät ohjelmia ja elokuvia valitsemalla lempihahmonsa kuvan (esim. Elmo tai Scooby Doo).
  • Lapsellasi on oma Oma listansa, Jatka katselua -listansa, ja suositukset (Sinulle).
  • Voit estää lasta vaihtamasta Aikuisen profiiliin. Lasten profiileilla ei myöskään pääse tilinhallintaominaisuuksiin, kuten salasanaan ja laskutustietoihin.

Lapsen profiilin lisääminen

Tässä ohjeet Lapsen profiilin lisäämiseen:

1. Tee yksi seuraavista:
    • TV-laite: Valitse profiilikuvakkeesi vasemmasta yläkulmasta.
    • Puhelin tai tabletti: Valitse profiilikuvake (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa).
    • Tietokone: Valitse profiilikuvakkeesi oikeasta yläkulmasta.
  2. Valitse Vaihda profiilia.
  3. Valitse Lisää Lapsi. Jos tililläsi ei ole PIN-koodia, sinua pyydetään luomaan sellainen.
  4. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta kamerakuvaketta ja valitse sitten, haluatko ottaa valokuvan, ladata kuvan tai valita hahmon (katso lisätietoja kohdasta Profiilikuvien lisääminen). Valitse sitten väri ja anna lapsesi nimi ja syntymäaika (kuukausi ja vuosi).
    • TV tai tietokone: Anna lapsesi nimi ja syntymäaika (kuukausi ja vuosi) ja valitse sitten väri (voit lisätä profiilikuvia myöhemmin).
  5. Valitse Seuraava.
  6. Valitse sisältöluokitukset, joita lapsesi voi katsella. Tällä profiililla ei voi katsoa elokuvia ja TV-ohjelmia, joiden luokitus on valitsemasi luokituksen yläpuolella. Oletusarvoisesti lapsesi ei voi vaihtaa toiseen profiiliin (ilman PIN-koodiasi).
  7. Valitse Tallenna.

Kun Lapsen profiili on käytössä, näet Lapset-aloitusnäytön

Lapset-aloitusnäyttö

Kun Lapsen profiili on valittu, näet Lapset-aloitusnäytön, jossa näkyy ohjelmia ja elokuvia lapsesi iän perusteella (profiilin syntymäajan mukaan). Aloitusnäytössä on myös Jatka katselua- ja Oma lista -rivi.

Lasten profiilien aloitusnäyttö mukautetaan lapsen iän perusteella. Aloitusnäyttöjä on neljänlaisia:

• Pikkulapset: 2–5-vuotiaat
  • Isot lapset: 6–9-vuotiaat
  • Esiteinit: 10–12-vuotiaat
  • Teinit: 13–17-vuotiaat

Pikkulasten ja isojen lasten (2–9-vuotiaat) aloitusnäytössä on rivi HBO Maxin ohjelmien ja elokuvien hahmoja. Näin lapset löytävät ohjelmia ja elokuvia lempihahmostaan valitsemalla sen kuvan (esim. Elmo tai Scooby Doo).

Lapset (ja aikuisetkin!) voivat lisätä profiiliinsa profiilikuvan tai hahmon. Katso tätä koskevia lisätietoja kohdasta Profiilikuvan lisääminen.

Kun Lapsen profiili on käytössä...

• Näet Lapset-aloitusnäytön ja Selaa-valikko sisältää lapsille tarkoitettua sisältöä. Ohjelmissa ja elokuvissa, joita ei voi katsoa (kuten on määritelty profiilin plapsilukoilla), näkyy lukkokuvake, eikä niitä voi toistaa.
  • Hakutuloksiin sisältyvät vain ohjelmat ja elokuvat, joiden katsominen on sallittua (profiilissa asetettujen lapsilukkojen mukaisesti).
  • Voit adata ohjelmia ja elokuvia puhelimeen tai tablettiin, mutta vain profiilin lapsilukkojenmukaisesti.
  • Osa asetuksista ei ole käytettävissä. Lasten profiileilla ei pääse tilinhallintaominaisuuksiin; esimerkkejä: tili (joka sisältää sähköpostiosoitteen ja salasanan), tilaustiedot, laitteiden hallinta, lapsilukot ja ilmoitukset.

Profiilin vaihtaminen

Tässä ohjeet Lapsen profiiliin vaihtamiseen:

1. Tee yksi seuraavista:
    • TV-laite: Valitse profiilikuvakkeesi vasemmasta yläkulmasta.
    • Puhelin tai tabletti: Valitse profiilikuvake (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa).
    • Tietokone: Valitse profiilikuvakkeesi oikeasta yläkulmasta.
  2. Valitse Vaihda profiilia.
  3. Valitse Lapsen profiili (profiili, jossa on lukkokuvake).
Suljettu tai avoin lukko
Suljetun lukon kuvake tarkoittaa, että lapsesi ei voi vaihtaa toiseen profiiliin (PIN-koodi tarvitaan), kun taas avoimen lukon kuvake tarkoittaa, että lapsesi voi vaihtaa toiseen profiiliin. Katso lisätietoja kohdasta Estä lapsia vaihtamasta profiilia.

Kuka katsoo? -näyttö

Näin tapahtuu, kun avaat HBO Maxin:

• TV tai tietokone: Jos viimeksi käytetty profiili oli Lapsen profiili, HBO Max avautuu tällä profiililla. Jos viimeksi käytetty profiili oli Aikuisen profiili, näet ”Kuka katsoo?” -näytön avatessasi HBO Maxin.
  • Puhelin tai tabletti: HBO Max avautuu aina viimeksi käytetyllä profiililla (et näe ”Kuka katsoo?” -näyttöä).