Alt om børneprofiler

Der findes to typer profiler: Voksen og Barn. Din konto kan have op til 5 profiler. Du kan oprette en børneprofil for hvert af dine børn med forældrekontrol, der begrænser, hvilket indhold der kan ses.

Hvorfor oprette børneprofiler?

• Forældrekontrol. Du kan begrænse, hvad dit barn kan se, baseret på aldersgrænserne.
  • Startsiden for børn indeholder serier og film baseret på dit barns alder. Yngre børn (2-9 år) kan finde titler ved at vælge deres yndlingsfigurers billede (f.eks. Elmo eller Scooby Doo).
  • Dit barn har sin egen Min liste, Fortsæt med at se, og anbefalinger (Til Dig).
  • Du kan forhindre, at dit barn skifter til en voksenprofil. Børneprofiler kan heller ikke få adgang til kontoadministrationsfunktioner, som f.eks. din adgangskode og faktureringsoplysninger.

Tilføj en børneprofil

Her kan du se, hvordan du tilføjer en børneprofil:

1. Gør en af følgende ting:
    • Tv-apparat: Vælg dit profilikon i øverste venstre hjørne.
    • Telefon eller tablet: Vælg ikonet Profil (nederste kant på telefoner, venstre kant på tablets).
    • Computer: Vælg dit profilikon i øverste højre hjørne.
  2. Vælg Skift profiler..
  3. Vælg Tilføj barn. Hvis din konto ikke har en pinkode, bliver du bedt om at oprette en.
  4. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på kameraikonet, og vælg derefter at tage et billede, uploade et billede eller vælge en figur (se flere oplysninger under Tilføj profilbilleder). Vælg derefter en farve, og indtast dit barns navn og fødselsdato (måned og år).
    • Tv eller computer: Indtast dit barns navn og fødselsdato (måned og år), og vælg derefter en farve (du kan tilføje profilbilleder senere).
  5. Vælg Næste.
  6. Vælg aldersgrænser for det indhold, som dit barn kan se. Film og serier med aldersgrænser, der er højere end den, du vælger, kan ikke ses af denne profil. Som standard kan dit barn ikke skifte til en anden profil (uden din pinkode).
  7. Vælg Gem.

Når en børneprofil er aktiv, vises startskærmen for børn.

Startside for børn

Når du har valgt en profil for børn, vises startsiden for børn med serier og film baseret på dit barns alder (profilens fødselsdato). Startsiden indeholder også linjerne Fortsæt med at se og Min liste row.

Startsiden for børneprofiler er personliggjort baseret på dit barns alder. Der er 4 forskellige startsider:

• Små børn: 2-5 år
  • Store børn: 6-9 år
  • Unge teenagere: 10-12 år
  • Teenagere: 13-17 år

TStartsiden for små børn og store børn (2-9 år) indeholder en række figurer fra serier og film på HBO Max. På denne måde kan børnene finde titler med deres yndlingsfigur som deres profilbillede (f.eks. Elmo eller Scooby Doo).

Børn (og voksne!) kan tilføje et profilbillede eller en figur til deres profil. Du kan få mere at vide om dette ved at se Tilføj et profilbillede.

Når en børneprofil er aktiv ...

• Vises startsiden for børn, og menuen Gennemse indeholder indhold for børn. Serier og film, der ikke kan ses (som angivet af profilens forældrekontrol) vises med et låseikon og kan ikke afspilles.
  • Søgeresultaterne vil indeholde serier og film, som din profil har tilladelse til at se i henhold til den indstillede forældrekontrol.
  • Du kan downloade serier og film på en telefon eller tablet, men kun det indhold, der er godkendt af profilens forældrekontrol.
  • Nogle indstillinger er ikke tilgængelige. Børneprofiler har ikke adgang til kontoadministrationsfunktioner, f.eks. konto (som omfatter e-mail og adgangskode), abonnementsoplysninger, administrering af enheder, forældrekontrol og meddelelser.

Skift af profiler

Her kan du se, hvordan du skifter til en børneprofil:

1. Gør en af følgende ting:
    • Tv-apparat: Vælg dit profilikon i øverste venstre hjørne.
    • Telefon eller tablet: Vælg ikonet Profil (nederste kant på telefoner, venstre kant på tablets).
    • Computer: Vælg dit profilikon i øverste højre hjørne.
  2. Vælg Skift profiler.
  3. Vælg en børneprofil (en profil med et låseikon).
Lukket eller åben lås
Et lukket låseikon betyder, at dit barn ikke kan skifte til en anden profil (der kræves en pinkode), mens en åben lås betyder, at dit barn kan skifte til en anden profil. Du kan få mere at vide under Forhindr børn i at skifte profil.

Hvem ser med

Herunder beskrives, hvad der sker, når du åbner HBO Max:

• Tv eller computer:: Hvis den seneste anvendte profil var en børneprofil, åbnes HBO Max med denne profil. Hvis den seneste anvendte profil var en voksenprofil, vises skærmbilledet "Hvem ser med?", når du åbner HBO Max.