Kaikki HBO Maxista

Aloittaminen

Mikä HBO Max on?

HBO Max on suoratoistopalvelu, jossa on HBO:n koko tuotanto ja muitakin TV-suosikkeja, menestyselokuvia ja uutta Maxin alkuperäissisältöä. Tarjolla on yli 10 000 tuntia loistavaa viihdettä, joten jokaiselle löytyy jotakin.

Mitä HBO Maxilla on?

Katso HBO Maxin valikoimaa lataamalla HBO Max -sovellus tai siirtymällä osoitteeseen HBOMax.com. Näet HBO Maxin tarjonnan, vaikka et olisi tehnyt tilausta. Etsitkö tiettyä ohjelmaa tai elokuvaa? Valitse HBO Maxissa hakukuvake (suurennuslasi) ja kirjoita ohjelman tai elokuvan nimi.

Kuinka paljon HBO Max maksaa?

HBO Max on saatavana useilta palveluntarjoajilta. Katso hintatiedot osoitteesta HBOMax.com.

Millä laitteilla voin suoratoistaa?

Voit suoratoistaa HBO Maxia puhelimilla, tableteilla, tietokoneilla ja televisioilla. Katso kohtaa Tuetut laitteet.

Mitä tarvitsen, jotta voin rekisteröityä HBO Maxin käyttäjäksi?

Tarkista ennen rekisteröitymistä, onko HBO Max jo käytössäsi.

Onko HBO Maxilla mainoksia?

Ei, HBO Maxilla ei ole mainoksia.

Kuinka rekisteröidyn käyttäjäksi?

HBO Max on saatavana useilta palveluntarjoajilta ja myös osoitteesta HBOMax.com. Katso kohtaa Kuinka saan hankittua HBO Maxin?

Mitä voin tehdä?

Lataa ohjelmia ja elokuvia

Kyllä, voit ladata ohjelmia ja elokuvia, jotta voit katsoa niitä myöhemmin offline-tilassa. Näin voit katsoa HBO Maxia, kun sinulla ei ole verkkoyhteyttä. Suurin osa sisällöstä on ladattavissa. Saat lisätietoja kohdasta Ohjelmien ja elokuvien lataaminen.

Suoratoista ohjelmia, kun ne esitetään televisiossa

HBO: Useimpia uusia HBO-ohjelmia ja -elokuvia voi suoratoistaa HBO Maxilla, kun ne saavat ensi-iltansa HBO:lla (televisiokanava). Tiedon siitä, milloin uudet jaksot saavat ensi-iltansa, löydät HBO Nordicista tai HBO Españasta hakemalla sarjaa sen nimellä.

Katso lisätietoja HBO Maxin tarjonnasta kohdasta Ohjelmien ja elokuvien UKK tai osoitteesta HBOMax.com.

Suoratoista useilla laitteilla samanaikaisesti

Kyllä, useimmissa tapauksissa kotitaloutesi jäsenet voivat kirjautua sisään HBO Maxiin eri laitteilla ja katsoa eri ohjelmia samanaikaisesti.

Luo useita profiileja

Kyllä, tililläsi voi olla enintään 5 profiilia perheesi tai kotitaloutesi lapsille ja aikuisille. Profiilien avulla voit seurata, mitä olet katsonut (Jatka katselua) ja mitä haluaisit katsoa (Oma lista). Katso lisätietoja kohdasta Profiilien lisääminen.

Etsi ohjelmia ja elokuvia lapsille

HBO Maxilla on laaja valikoima lastenohjelmia ja -elokuvia. Jos haluat nähdä lapsille suunnatun tarjonnan, siirry kohtaan Lapset ja perhe tai avaa HBO Maxin Selaa-valikko ja valitse Lapset ja perhe. Voit myös luoda kullekin lapsellesi profiilin, jonka lapsilukoilla voit rajoittaa katseltavaa sisältöä ja PIN-koodilla estää lasta vaihtamasta profiilia. Katso lisätietoja kohdasta Lapsilukkojen asettaminen.

Suoratoista oman maani ulkopuolella

Voit katsoa HBO Maxia tietyissä Euroopan, Latinalaisen Amerikan ja Karibian maissa. Katso lisätietoja kohdasta HBO Maxin suoratoisto oman maani ulkopuolella.