Alt om HBO Max

Slik kommer du i gang

Hva er HBO Max?

HBO Max er en strømmetjeneste som samler alt innholdet på HBO og enda flere seriefavoritter, populære filmer og nytt Max-originalinnhold. Alle finner noe de liker å se på fra mer enn 10 000 timer med banebrytende underholdning.

Hva er tilgjengelig på HBO Max?

Last ned HBO Max-appen eller gå til HBOMax.com for å se hva som er tilgjengelig på HBO Max. Du må ikke ha et abonnement for å se hva som er tilgjengelig på HBO Max. Ser du etter en bestemt serie eller film? Velg søkeikonet (forstørrelsesglass) på HBO Max og skriv inn en serie eller en film.

Hva koster HBO Max?

Mange leverandører tilbyr HBO Max. Se HBOMax.com for prisinformasjon.

Hvilke enheter kan jeg bruke til å strømme?

Du kan strømme HBO Max på telefoner, nettbrett, datamaskiner og TV-er. Se våre støttede enheter.

Hva trenger jeg for å registrere meg for HBO Max?

Før du registrerer deg, bør du sjekke om du allerede har tilgang til HBO Max.

Viser HBO Max reklame?

Nei, HBO Max er uten reklame.

Hvordan registrerer jeg meg?

HBO Max er tilgjengelig fra mange leverandører og på HBOMax.com. Se Hvordan får jeg HBO Max?

Hva kan jeg gjøre?

Laste ned serier og filmer

Ja, du kan laste ned serier og filmer slik at du kan se på dem når du ikke er koblet til Internett. Slik kan du se på HBO Max når du ikke har en Internett-tilkobling. De fleste titlene er tilgjengelige for nedlasting. Se Laste ned serier og filmer for å finne ut mer.

Strømme serier når de vises på TV

HBO: De fleste nye HBO-seriene og -filmene kan strømmes på HBO Max når de har premiere på HBO (TV-kanalen). Gå til HBO Nordic eller HBO España og søk etter navnet på serien for å finne ut nå nye episoder blir tilgjengelige.

Se Spørsmål og svar om serier og filmer eller gå til HBOMax.com for å finne ut mer om hvilke titler som er tilgjengelige på HBO Max.

Strømme på flere enheter samtidig

Ja, i de fleste tilfeller kan medlemmer av husholdningen din logge på HBO Max på forskjellige enheter og se på forskjellige serier samtidig.

Opprette flere profiler

Ja, du kan ha opptil 5 profiler for barn og voksne i nær familie eller i husholdningen din på kontoen din. Profiler hjelper deg med å holde styr på hva du har sett (Fortsett å se) og hva du har lyst til å se (Min liste). Se Legge til profiler for å finne ut mer.

Finne serier og filmer for barn

HBO Max tilbyr en stor samling bestående av serier og filmer for barn. Hvis du vil se hvilke titler som er tilgjengelige for barn, kan du gå til Barn og familie eller åpne Bla gjennom-menyen på HBO Max og velge Barn og familie. Du kan også opprette profiler for hvert barn med foreldrekontroll som begrenser hva de kan se, samt en PIN-kode som forhindrer at barnet bytter profil. Gå til Hvordan konfigurerer jeg foreldrekontroll? for å finne ut mer.

Strømme utenfor landet mitt

Du kan strømme HBO Max i enkelte land i Europa, Latin-Amerika og Karibia. Se Strømme HBO Max utenfor landet mitt? for mer informasjon.