Allt om HBO Max

Komma igång

Vad är HBO Max?

HBO Max är en streamingupplevelse som kombinerar HBO med ännu fler TV-favoriter, filmer och nya Max Originals. Med över 10 000 timmars banbrytande underhållning finns det något för alla.

Vad finns på HBO Max?

För att se vad som finns på HBO Max, ladda ner HBO Max-appen eller gå till HBOMax.com. Du behöver inte abonnera för att se vad som är tillgängligt på HBO Max. Letar du efter en viss serie eller film? I HBO Max väljer du Sökikonen (förstoringsglas) och anger en serie eller film.

Hur mycket kostar HBO Max?

HBO Max är tillgängligt via många leverantörer. För prisinformation, se HBOMax.com.

Vilka enheter kan jag streama på?

Du kan streama HBO Max på telefoner, surfplattor, datorer och TV-apparater. Se vilka enheter som stöds.

Vad behöver jag för att registrera mig för HBO Max?

Innan du registrerar dig ska du kontrollera att du inte redan har åtkomst till HBO Max.

Har HBO Max annonser?

Nej, HBO Max är annonsfritt.

Hur gör jag registrera sig?

HBO Max är tillgängligt från många leverantörer samt på HBOMax.com. Se Hur skaffar jag HBO Max?

Vad kan jag göra?

Ladda ner serier och filmer

Ja, du kan ladda ner serier och filmer för att titta på senare när du är offline. På så sätt kan du titta på HBO Max när du inte har en nätverksanslutning. Det mesta går att ladda ner. För mer information, se Ladda ner serier och filmer.

Streama program när de sänds på TV

HBO: De flesta nya HBO-serier och filmer kan streamas på HBO Max när de har premiär på HBO (TV-kanalen). För få reda på när nya avsnitt har premiär går du till HBO Nordic eller HBO España och söker efter serien.

För mer information om vad som finns på HBO Max, se Frågor och svar om serier och filmer eller gå till HBOMax.com.

Streama på flera enheter samtidigt

Ja, i de flesta fall kan personer i ditt hushåll logga in på HBO Max på olika enheter och titta på olika program samtidigt.

Skapa flera profiler

Ja, ditt konto kan ha upp till 5 profiler för barn och vuxna i din närmaste familj eller hushåll. Profiler hjälper dig att hålla reda på vad du tittat på (Fortsätt titta) och vad du vill titta på (Min lista). För mer information, se Lägg till profiler.

Hitta serier och filmer för barn

HBO Max har en omfattande samling av barnprogram och filmer. För att se vad vi har för barn går du till Barn och familj eller öppnar Bläddra-menyn i HBO Max och väljer Barn och familj. Du kan även skapa barnprofiler för vart och ett av dina barn med föräldrakontroller som begränsar vad som kan ses samt en PIN-kod för att hindra att ditt barn byter profil. För mer information, se Hur ställer jag in föräldrakontroller?

Streama utanför mitt land

Du kan streama HBO Max i utvalda länder i Europa, Latinamerika och Karibien. För mer information, se Streama HBO Max utanför mitt land?