Tilføj, administrer og skift profiler

Profiler hjælper dig med at holde styr på, hvad du har set, og hvad du gerne vil se (Min liste).

Der findes to typer profiler: Voksen og Barn. Du kan tilføje profiler for alle i din husstand. Din konto kan have i alt 5 profiler.

Vodafone TV TiVo-boks
HBO Max-appen på Vodafone TV TiVo-boksen understøtter ikke flere profiler.
Tilføj en profil
  1. Vælg din profil (øverst til venstre på tv'er, øverst til højre på andre enheder).
  2. Vælg Skift profiler.
  3. Vælg at tilføje en voksen- eller børneprofil.
    Første børneprofil? Du bliver bedt om at oprette en pinkode. Pinkoden forhindrer dit barn i at ændre den forældrekontrol, som du har indstillet.
  4. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på kameraikonet Opdater profilbillede, og vælg derefter at tage et billede, uploade et billede eller vælge en figur (se flere oplysninger under Tilføj et profilbillede nedenfor). Vælg derefter en farve, og indtast et navn (for en voksenprofil) eller indtast dit barns navn og fødselsdato (for en børneprofil).
    • Tv eller computer: Indtast et navn og vælg en farve (for en voksenprofil), eller indtast dit barns navn og fødselsdato (for en børneprofil). Du kan tilføje et profilbillede senere.
  5. Børneprofil: Vælg Næste. Vælg derefter aldersgrænser for det indhold, som dit barn kan se. Film og serier med aldersgrænser, der er højere end den, du vælger, kan ikke ses af denne profil. Som standard kan dit barn ikke skifte til en anden profil (uden din pinkode).
  6. Vælg Gem.

Når en børneprofil er aktiv, vises startskærmen for børn. Du kan få mere at vide under Alt om børneprofiler.

Skift profiler
  1. Vælg din profil (øverst til venstre på tv'er, øverst til højre på andre enheder).
  2. Vælg Skift profiler.
  3. Vælg en profil. Børneprofiler har et låseikon. En lukket lås (lukket hængelås) betyder, at dit barn ikke kan skifte til en anden profil (der kræves en pinkode), mens en åben lås (åben hængelås) betyder, at dit barn kan skifte til en anden profil.

Bemærk  Hvis du har problemer med at indtaste din pinkode, skal du trykke på knappen Vælg eller OK på fjernbetjeningen for at åbne tastaturet på skærmen.

Når du skifter til en børneprofil, vises startskærmen for børn. Du kan få mere at vide under Alt om børneprofiler.

Skærmen "Hvem ser med?"

Når du logger ind, kan du se skærmen "Hvem ser med?". Her kan du vælge, hvem der skal se med, og administrere dine profiler.

Herunder beskrives, hvad der sker, når du åbner HBO Max:

• Tv eller computer: Hvis den seneste anvendte profil var en voksenprofil, vises skærmbilledet "Hvem ser med?", når du åbner HBO Max. Hvis den seneste anvendte profil var en børneprofil, åbnes HBO Max med denne profil.
  • Telefon eller tablet: HBO Max åbner altid med den seneste anvendte profil (du ser ikke skærmen "Hvem ser med?").
Rediger en profil
  1. Vælg din profil.
  2. Vælg Skift profiler og derefter Administrer profiler (du skal muligvis rulle ned).
  3. Vælg en profil. Børneprofiler har et låseikon (lukket hængelås).
  4. Børneprofil: Indtast din pinkode, og vælg Enter. Hvis du har problemer med at indtaste din pinkode, skal du trykke på knappen Vælg eller OK på fjernbetjeningen for at åbne tastaturet på skærmen.
  5. Sådan ændrer du profilbilledet:
    • Telefon eller tablet: Tryk på kameraikonet Opdater profilbillede, og vælg derefter at tage et billede, uploade et billede eller vælge en figur. Hvis du vælger at tage eller uploade et foto, skal du give HBO Max adgang til dit kamera eller fotobibliotek.
    • Computer: Vælg dit profilbillede, og vælg derefter en figur.
  6. Gør en af følgende ting:
    • Voksenprofil: Rediger navnet eller rammefarven.
    • Børneprofil: Du kan ændre dit barns navn og fødselsdato og også de titler, som det har lov til at se. Hvis du vil forhindre dit barn i at skifte til en anden profil, skal du markere afkrydsningsfeltet Kræv pinkode for at skifte profil.
  7. Vælg Gem.
Slet en profil
  1. Vælg din profil.
  2. Vælg Skift profiler og derefter Administrer profiler (du skal muligvis rulle ned).
  3. Vælg en profil. Børneprofiler har et låseikon (lukket hængelås).
  4. Børneprofil: Indtast din pinkode, og vælg Enter. Hvis du har problemer med at indtaste din pinkode, skal du trykke på knappen Vælg eller OK på fjernbetjeningen for at åbne tastaturet på skærmen.
  5. Vælg Slet profil (nederst på skærmen). Du kan ikke slette din primære profil, men du kan redigere den (se forrige afsnit).
  6. Vælg Slet for at bekræfte. Det vil slette profilen og dens oplysninger, f.eks. Min liste og Fortsæt med at se.
Tilføj et profilbillede
  1. Åbn HBO Max på din telefon eller tablet, og tryk derefter på din profil (øverst til højre).
  2. Tryk på Skift profiler og derefter Administrer profiler (du skal muligvis rulle ned).
  3. Vælg en profil.
  4. Børneprofil: Indtast din pinkode, og tryk på Enter.
  5. Tryk på kameraikonet, og vælg derefter at tage et billede, uploade et billede eller vælge en figur. Hvis du vælger at tage eller uploade et foto, skal du give HBO Max adgang til dit kamera eller fotobibliotek.
  6. Tag et billede, vælg et billede, der skal uploades, eller vælg en figur.
  7. Tryk på Gem.

Dit profilbillede vises på alle enheder.

Værd at vide

• Voksen- og børneprofiler har hver deres eget bibliotek med figurer at vælge imellem.
  • Den maksimale filstørrelse for et profilbillede er 10 MB (hvis du uploader et billede, der er større end 10 MB, vil billedet ikke blive gemt sammen med din profil).
  • Hvis du vil fjerne en figur eller et billede, skal du trykke på kameraikonet Opdater profilbillede og derefter vælge Fjern figur eller Fjern billede.
  • Hvis du vil anmode om en figur fra en HBO Max-serie eller film, skal du bruge vores feedback-formular.