Tilføj, administrer og skift profiler

Når du logger ind på HBO Max, kan du se Hvem ser med?-skærmen. Her kan du vælge, hvem der skal se med, og administrere profiler for personer i din husstand.

Profiler hjælper dig med at holde styr på, hvad du har set (så du kan fortsætte med at se fra det punkt, hvor du stoppede), og hvad du gerne vil se (Min liste).

Tilføj en profil

Du kan tilføje profiler for voksne og børn i din husstand. Din konto kan have i alt 5 profiler. Der findes to typer profiler: Voksen og Barn.

Tilføj en voksenprofil
  1. Gør en af følgende ting:
    • Tv-apparat: Vælg dit profilikon i øverste venstre hjørne.
    • Telefon eller tablet: Vælg ikonet Profil (nederste kant på telefoner, venstre kant på tablets).
    • Computer: Vælg dit profilikon i øverste højre hjørne.
  2. Vælg Skift profiler.
  3. Vælg Tilføj voksen.
  4. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på kameraikonet, og vælg derefter at tage et billede, uploade et billede eller vælge en figur (se flere oplysninger under Tilføj profilbilleder). Vælg derefter en farve, og indtast et navn.
    • Tv eller computer: Indtast et navn, og vælg en farve (du kan tilføje profilbilleder senere).
  5. Vælg Gem.
Tilføj en børneprofil
  1. Gør en af følgende ting:
    • Tv-apparat: Vælg dit profilikon i øverste venstre hjørne.
    • Telefon eller tablet: Vælg ikonet Profil (nederste kant på telefoner, venstre kant på tablets).
    • Computer: Vælg dit profilikon i øverste højre hjørne.
  2. Vælg Skift profiler.
  3. Vælg Tilføj barn. Hvis din konto ikke har en pinkode, bliver du bedt om at oprette en.
  4. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Tryk på kameraikonet, og vælg derefter at tage et billede, uploade et billede eller vælge en figur (se flere oplysninger under Tilføj profilbilleder). Vælg derefter en farve, og indtast dit barns navn og fødselsdato (måned og år).
    • Tv eller computer: Indtast dit barns navn og fødselsdato (måned og år), og vælg derefter en farve (du kan tilføje profilbilleder senere).
  5. Vælg Næste.
  6. Vælg aldersgrænser for det indhold, som dit barn kan se. Film og serier med aldersgrænser, der er højere end den, du vælger, kan ikke ses af denne profil. Som standard kan dit barn ikke skifte til en anden profil (uden din pinkode).
  7. Vælg Gem.

Når en børneprofil er aktiv, vises startskærmen for børn. Du kan få mere at vide under Alt om børneprofiler.

Skift profiler

Sådan skifter du til en anden profil:

1. Gør en af følgende ting:
    • Tv-apparat: Vælg dit profilikon i øverste venstre hjørne.
    • Telefon eller tablet: Vælg ikonet Profil (nederste kant på telefoner, venstre kant på tablets).
    • Computer: Vælg dit profilikon i øverste højre hjørne.
  2. Vælg Skift profiler.
  3. Vælg en profil. Børneprofiler har et låseikon. En lukket lås betyder, at dit barn ikke kan skifte til en anden profil (der kræves en pinkode), mens en åben lås betyder, at dit barn kan skifte til en anden profil.

Når du skifter til en børneprofil, vises startskærmen for børn. Du kan få mere at vide under Alt om børneprofiler.

Hvem ser med

Herunder beskrives, hvad der sker, når du åbner HBO Max:

• Tv eller computer: Hvis den seneste anvendte profil var en børneprofil, åbnes HBO Max med denne profil. Hvis den seneste anvendte profil var en voksenprofil, vises skærmbilledet "Hvem ser med?", når du åbner HBO Max.
  • Telefon eller tablet: HBO Max åbner altid med den seneste anvendte profil (du ser ikke skærmen "Hvem ser med?").

Rediger en profil

Der findes to typer profiler: Voksen og Barn. På skærmen "Hvem ser med?" har børneprofiler et låseikon.

Sådan redigerer du en profil:

1. Vælg dit profilikon.
  2. Vælg Skift profiler.
  3. Vælg Administrer profiler.
  4. Vælg en profil. Børneprofiler har et låseikon.
  5. Børneprofil: Indtast din pinkode, og vælg Enter.
  6. Sådan ændrer du profilbilledet:
    • Telefon eller tablet: Tryk på kameraikonet, og vælg derefter at tage et billede, uploade et billede eller vælge en figur. Hvis du vælger "Tag billede" eller "Upload fra enhed", skal du give HBO Max adgang til dit kamera eller bibliotek.
  7. Børneprofil: Du kan ændre dit barns navn og fødselsdato og også de titler, som det har lov til at se. Hvis du vil forhindre dit barn i at skifte til en anden profil, skal du markere afkrydsningsfeltet Kræv pinkode for at skifte profil.
  8. Voksenprofil: Rediger navnet, eller vælg en anden rammefarve.
  9. Vælg Gem.

Slet en profil

1. Vælg dit profilikon.
  2. Vælg Skift profiler.
  3. Vælg Administrer profiler.
  4. Vælg en profil. Børneprofiler har et låseikon.
  5. Børneprofil: Indtast din pinkode, og vælg Enter.
  6. Vælg Slet profil (nederst på skærmen). Du kan ikke slette din primære profil, men du kan redigere den (se forrige afsnit).
  7. Vælg Slet for at bekræfte. Det vil slette profilen og dens oplysninger, f.eks Min liste og Fortsæt med at se.

Tilføj et profilbillede

Du kan tilføje et profilbillede eller en figur til din profil. Sådan gør du:

1. Åbn HBO Max-appen på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på ikonet Profil (nederste kant på telefoner, venstre kant på tablets).
  3. Tryk på Skift profiler.
  4. Tryk på Administrer profiler.
  5. Vælg en profil.
  6. Børneprofil: Indtast din pinkode, og tryk på Enter.
  7. Tryk på kameraikonet, og vælg derefter at tage et billede, uploade et billede eller vælge en figur. Hvis du vælger "Tag billede" eller "Upload fra enhed", skal du give HBO Max adgang til dit kamera eller bibliotek.
  8. Tag et billede, vælg et billede, der skal uploades, eller vælg en figur.
  9. Tryk på Gem.

Dit profilbillede vises på alle enheder.

Om profilbilleder

• Voksen- og børneprofiler har hver deres eget bibliotek med figurer at vælge imellem.
  • Den maksimale filstørrelse for et profilbillede er 10 MB (hvis du uploader et billede, der er større end 10 MB, vil billedet ikke blive gemt sammen med din profil).
  • Hvis du vil fjerne en figur eller et billede, skal du trykke på kameraikonet og derefter vælge Fjern figur eller Fjern billede.
  • Hvis du vil anmode om en figur fra en HBO Max-serie eller film, skal du bruge vores feedback-formular.