Legge til, administrere og bytte profil

Profiler hjelper deg med å holde styr på hva du har sett og hva du har lyst til å se (Min liste).

Det finnes to typer profiler: Voksen- og barneprofiler. Du kan legge til profiler for alle i husstanden din. Kontoen din kan ha opptil fem profiler.

Vodafone TV TiVo-boks
HBO Max-appen på Vodafone TV TiVo-boksen støtter ikke flere profiler.
Legg til en profil
  1. Velg profilen din (øverst til venstre på TV-apparater, øverst til høyre på andre enheter).
  2. Velg Bytt profiler.
  3. Velg å legge til en voksen- eller barneprofil.
    Første barneprofil? Du vil bli bedt om å opprette en PIN-kode. PIN-koden forhindrer at barnet ditt endrer foreldrekontrollen du har konfigurert.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på Kamera-ikonet Oppdater profilbilde, og velg om du vil ta et bilde, laste opp et bilde eller velge en figur (se Legg til et profilbilde nedenfor for mer informasjon). Du kan så velge en farge og skrive inn et navn (for en voksenprofil) eller skrive inn barnets navn og fødselsdato (for en barneprofil).
    • TV eller datamaskin: Skriv inn et navn og velg en farge (for en voksenprofil), eller skriv inn barnets navn og fødselsdato (for en barneprofil). Du kan legge til et profilbilde senere.
  5. Barneprofil: Velg Neste. Velg deretter aldersgrensen til innholdet barnet ditt kan se på. Det er ikke mulig å se på filmer og serier med høyere aldersgrenser enn det du har valgt for profilen. Barnet ditt kan ikke bytte til en annen profil som standard (uten PIN-koden din).
  6. Velg Lagre.

Du ser startskjermen for barneprofilen når en barneprofil er aktiv. Se Alt om barneprofiler for mer informasjon.

Veksle mellom profiler
  1. Velg profilen din (øverst til venstre på TV-apparater, øverst til høyre på andre enheter).
  2. Velg Bytt profiler.
  3. Velg en profil. Barneprofiler har et lås-ikon. En lukket lås (lukket hengelås) betyr at barnet ditt ikke kan bytte til en annen profil (en PIN-kode er nødvendig), mens en åpen lås (åpen hengelås) betyr at barnet ditt kan bytte til en annen profil.

Merk  Hvis du har problemer med å skrive inn PIN-koden, kan du trykke på Valg- eller OK-knappen på fjernkontrollen din for å åpne skjermtastaturet.

Når du bytter til en barneprofil, vil du se barnas Startskjerm. Se Alt om barneprofiler for mer informasjon.

Hvem ser på-skjermen

Når du logger på, ser du skjermen Hvem ser på? Her kan du velge hvem som ser på og administrere profilene dine.

Dette skjer når du åpner HBO Max:

• TV eller datamaskin: Hvis profilen som ble brukt sist er en voksenprofil, ser du «Hvem ser på»-skjermen når du åpner HBO Max. Hvis profilen som ble brukt sist er en barneprofil, åpnes HBO Max med denne profilen.
  • Telefon eller nettbrett: HBO Max vil alltid åpne med sist brukte profil (du vil ikke se «Hvem ser på»-skjermen).
Rediger en profil
  1. Velg profilen din.
  2. Velg Bytt profiler og deretter Administrer profiler (det kan hende du må bla nedover).
  3. Velg en profil. Barneprofiler har et lås-ikon (lukket hengelås).
  4. Barneprofil: Oppgi PIN-koden og velg Enter. Hvis du har problemer med å skrive inn PIN-koden, kan du trykke på Valg- eller OK-knappen på fjernkontrollen din for å åpne skjermtastaturet.
  5. Slik endrer du profilbildet.
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på Kamera-ikonet Oppdater profilbilde og velg om du vil ta et bilde, laste opp et bilde eller velge en karakter. Hvis du velger å ta eller laste opp et bilde, må du gi HBO Max tilgang til kameraet eller bildekatalogen.
    • Datamaskin: Velg profilbildet ditt, og velg deretter en figur.
  6. Gjør ett av følgende:
    • Voksenprofil: Endre navn eller rammefarge.
    • Barneprofil: Du kan endre barnets navn og fødselsdato, og aldersgrensen på det de skal få lov til å se på. For å hindre at barnet bytter mellom profiler, kan du krysse av boksen for Krev PIN-kode for å bytte profil.
  7. Velg Lagre.
Slett en profil
  1. Velg profilen din.
  2. Velg Bytt profiler og deretter Administrer profiler (det kan hende du må bla nedover).
  3. Velg en profil. Barneprofiler har et lås-ikon (lukket hengelås).
  4. Barneprofil: Oppgi PIN-koden og velg Enter. Hvis du har problemer med å skrive inn PIN-koden, kan du trykke på Valg- eller OK-knappen på fjernkontrollen din for å åpne skjermtastaturet.
  5. Velg Slett profil (nederst på skjermen). Du kan ikke slette din primære profil, men du kan redigere den (se forrige avsnitt).
  6. Velg Slett for å bekrefte. Dette vil slette profilen og informasjon om den, som Min liste og Fortsett å se.
Legg til et profilbilde
  1. Åpne HBO Max på telefonen eller nettbrettet, og trykk deretter på profilen din (øverst til høyre).
  2. Trykk på Bytt profiler og deretter Administrer profiler (det kan hende du må bla nedover).
  3. Velg en profil.
  4. Barneprofil: Oppgi PIN-koden og trykk på Enter.
  5. Trykk på Kamera-ikonet og velg om du vil ta et bilde, laste opp et bilde eller velge en karakter. Hvis du velger å ta eller laste opp et bilde, må du gi HBO Max tilgang til kameraet eller bildekatalogen.
  6. Ta et bilde, velg et bilde som lastes opp eller velg en karakter.
  7. Trykk på Lagre.

Profilbildet skal vises på tvers av enheter.

Dette må du vite

• Voksen- og barneprofiler har hver sin katalog med karakterer å velge mellom.
  • Maksimal filstørrelse for et profilbilde er 10 MB (hvis du laster opp et bilde som er større enn 10 MB, vil ikke bildet lagres med profilen din).
  • Trykk på Kamera-ikonet Oppdater profilbilde for å fjerne en karakter eller et bilde, og velg deretter Fjern karakter eller Fjern bilde.
  • Bruk skjemaet vårt for tilbakemeldinger for å forespørre en figur fra en HBO Max-serie eller -film.