Hvordan logger jeg ut?

Du kan logge ut av HBO Max på enheten du bruker, en annen enhet eller alle enheter.

Hvilken enhet bruker du?

Slik logger du ut på telefonen eller nettbrettet ditt:

  • Trykk på Profil-ikonet (nedre kant på telefoner, til venstre på nettbrett) og på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre), rull ned og trykk på Logg ut.

Slik logger du ut på datamaskinen din:

  • Velg profilen din (øverst til høyre) på HBOMax.com og velg Logg ut.

Slik logger du ut på TV-en din:

  • TV: Velg Innstillinger-ikonet (nede til venstre) og rull til høyre til du ser Logg ut (langs toppen) og velg Logg ut-knappen.

Logge ut på andre enheter

Du kan logge av andre enheter enn du er logget på eksternt. Du bør logge ut på enheter du ikke lenger eier eller som du tror at kontoen din brukes på uten din tillatelse.

Hvilken enhet bruker du?

Telefon eller nettbrett

Slik logger du ut på én eller flere enheter med telefonen din:

  1. Åpne HBO Max, trykk på Profil-ikonet (nederst på telefoner, til venstre på nettbrett) og trykk på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre).
  2. Trykk på Administrer enheter (Administrer enheter er bare tilgjengelig på voksenprofiler).
  3. Her ser du en liste over enheter som har brukt kontoen din og når de sist ble brukt.
  4. Trykk på X for å logge ut av en enhet, eller trykk på Logg ut på alle enheter.
Datamaskin

Slik logger du ut på én eller flere enheter med datamaskinen din:

  1. Gå til HBOMax.com og logg på (hvis nødvendig). Velg profilen din øverst til høyre.
  2. Velg Administrer enheter (Administrer enheter er bare tilgjengelig på voksenprofiler).
  3. Her ser du en liste over enheter som har brukt kontoen din og når de sist ble brukt.
  4. Velg Logg ut for å logge ut av en enhet. Eller velg Logg ut på alle enheter.

De kan ta opptil 4 timer å logge ut på alle enheter. Hvis noen i husholdningen din strømmer en tittel, vil de ikke logges ut av HBO Max før serien eller filmen er ferdig.

Viktig
Hvis du mistenker at noen har tilgang til HBO Max-kontoen din uten din tillatelse, kan du se Stoppe noen i å bruke kontoen din.