Hvordan logger jeg ut?

Slik logger du ut av HBO Max:

• Telefon eller nettbrett: Trykk på profilen din (øverst til høyre), Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre) og så på Logg ut.
  • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og så Logg ut.
  • TV: Velg Innstillinger-ikonet (tannhjul, nederst til venstre), rull til høyre for å velge Logg ut og velg Logg ut.

Logge ut på andre enheter

Du kan logge ut eksternt på en annen enhet via telefonen, nettbrettet eller datamaskinen din. Slik går du frem:

1. Åpne HBO Max-mobilappen og gå til HBOMax.com.
  2. Velg profilen din (øverst til høyre).
  3. Velg Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre) på telefonen eller Innstillinger på en datamaskin.
  4. Trykk eller rull til Enheter og velg Administrer enheter (hvis tilgjengelig).
    Bare voksenprofiler kan administrere enheter.
  5. Her finner du en liste over enheter som har brukt kontoen din.
  6. Slik logger du ut:
    • Én enhet: Velg X (ved siden av enheten).
    • Alle enheter: Velg Logg ut alle enheter.
Viktig
Du bør logge ut av enheter du ikke lenger eier. Hvis du mistenker at noen kan ha tilgang til HBO Max-kontoen din uten din tillatelse, kan du gå til Stoppe noen i å bruke kontoen din.