Kuinka kirjaudun ulos?

Voit kirjautua ulos HBO Maxista käyttämälläsi laitteella, toisella laitteella tai kaikilla laitteilla.

Mitä laitetta käytät?

Tässä ohjeet uloskirjautumiseen puhelimella tai tabletilla:

• Napauta profiilikuvaketta (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa), asetuskuvaketta (vasemmassa yläkulmassa) ja vieritä sitten alaspäin ja napauta Kirjaudu ulos.

Tässä ohjeet uloskirjautumiseen tietokoneella:

• Valitse osoitteessa HBOMax.com profiilisi (oikeassa yläkulmassa) ja valitse sitten Kirjaudu ulos.

Tässä ohjeet uloskirjautumiseen TV-laitteella:

• TV-laite: Valitse asetuskuvake (vasemmassa alakulmassa), vieritä oikealle kohtaan Kirjaudu ulos asti (yläreunassa) ja valitse sitten Kirjaudu ulos -painike.

Kirjaudu ulos toisella laitteella

Voit kirjautua etänä ulos toisesta laitteesta, johon kirjauduit sisään. Sinun pitäisi kirjautua ulos laitteista, joita et enää omista, tai jos uskot, että tiliäsi käytetään ilman lupaasi.

Mitä laitetta käytät?

Puhelin tai tabletti

Tässä ohjeet, kuinka kirjaudut ulos yhdestä tai useammasta laitteesta puhelimellasi:

1. Avaa HBO Max, napauta profiilikuvaketta (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa) ja napauta sitten asetuskuvaketta (vasemmassa yläkulmassa).
  2. Napauta Hallinnoi laitteita (Hallinnoi laitteita on käytettävissä vain Aikuisten profiileilla).
  3. Tästä näet luettelon laitteista, jotka ovat käyttäneet tiliäsi, ja sen, milloin niitä on käytetty viimeksi.
  4. Kirjaudu ulos laitteesta napauttamalla X. Tai napauta Kirjaudu ulos kaikista laitteista.
Tietokone

Tässä ohjeet, kuinka kirjaudut ulos yhdestä tai useammasta laitteesta tietokoneellasi:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com ja kirjaudu sisään (tarvittaessa). Valitse profiilisi oikeasta yläkulmasta.
  2. Valitse Hallinnoi laitteita (Hallinnoi laitteita on käytettävissä vain Aikuisten profiileilla).
  3. Tästä näet luettelon laitteista, jotka ovat käyttäneet tiliäsi, ja sen, milloin niitä on käytetty viimeksi.
  4. Kirjaudu ulos laitteesta valitsemalla Kirjaudu ulos. Tai valitse Kirjaudu ulos kaikista laitteista.

Kaikista laitteista uloskirjautuminen voi kestää jopa 4 tuntia. Jos joku kotitaloutesi jäsenistä suoratoistaa jotakin, häntä ei kirjata ulos HBO Maxista ennen ohjelman tai elokuvan päättymistä.

Tärkeää
Jos epäilet, että joku saattaa päästä käyttämään HBO Max -tiliäsi ilman lupaasi, katso kohtaa Estä toista käyttämästä tiliäsi.