Kuinka kirjaudun ulos?

Tässä ohjeet HBO Maxista uloskirjautumiseen:

• Puhelin tai tabletti: Napauta profiiliasi (oikeassa yläkulmassa), asetuskuvaketta (hammasratas, oikea yläkulma) ja sitten kohtaa Kirjaudu ulos.
  • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeasta yläkulmasta) ja sitten Kirjaudu ulos.
  • TV-laite: Valitse asetuskuvake (hammasratas, vasen alakulma), vieritä oikealle ja valitse Kirjaudu ulos ja valitse sitten Kirjaudu ulos.

Kirjaudu ulos muista laitteista

Voit kirjautua etänä ulos toisesta laitteesta käyttäen puhelinta, tablettia tai tietokonetta. Tässä ohjeet:

1. Avaa HBO Max -mobiilisovellus tai siirry osoitteeseen HBOMax.com.
  2. Valitse profiilisi (oikeasta yläkulmasta).
  3. Valitse puhelimesta asetuskuvake (hammasratas, oikea yläkulma) tai tietokoneesta Asetukset.
  4. Napauta tai vieritä kohtaan Laitteet ja valitse sitten Laitteiden hallinta (jos käytettävissä).
    Laitteita voi hallita vain Aikuisten profiileilla.
  5. Tästä löydät luettelon laitteista, jotka ovat käyttäneet tiliäsi.
  6. Kirjaudu ulos seuraavasti:
    • Yksi laite: Valitse X (laitteen vierestä).
    • Kaikki laitteet: Valitse Kirjaa kaikki laitteet ulos.
Tärkeää
Sinun pitäisi kirjautua ulos laitteista, joita et enää omista. Jos epäilet, että joku saattaa päästä käyttämään HBO Max -tiliäsi ilman lupaasi, siirry kohtaan Estä toista käyttämästä tiliäsi.