Tilgjengelighetsfunksjoner på HBO Max

Du kan bruke tilgjengelighetsfunksjoner som hjelper deg med å bruke HBO Max-appen og se på serier og filmer på HBO Max. HBO Max støtter disse funksjonene:

Teksting for hørselshemmede

De fleste seriene og filmene på HBO Max kan ses med teksting for hørselshemmede på engelsk. Når teksting for hørselshemmede er aktivert, vises lyd som tekst på skjermen (tale og lyder vises som tekst).

Du kan slå teksting for hørselshemmede på eller av mens du spiller av en tittel ved å velge Lyd og undertekster-knappen (snakkeboble). Se Undertekster, teksting og alternativ lyd for mer informasjon.

Skjermlesere

Du kan bruke skjermlesere til å finne og spille av titler på HBO Max. Disse skjermleserne støttes av HBO Max.

Mobilenheter

HBO Max støtter disse skjermleserne:

Datamaskin

HBO Max støtter disse skjermleserne:

TV

HBO Max har noe støtte for disse skjermleserne:

Vi jobber med å forbedre skjermleseropplevelsen på alle støttede TV-enheter.

Avspillingskontroller på tastaturet

Du kan bruke tastaturet ditt til å styre avspillingen på en datamaskin. Slik går du frem:

1. Begynn å se på en serie eller film på en datamaskin, og trykk på mellomromstasten eller p for å åpne menyen for avspillingskontroll.
  2. Trykk på tabulatortasten for å flytte mellom elementer.
  3. Trykk på Enter for å velge det valgte elementet.

Siri-diktering

Du kan bruke talegjenkjenning til å søke etter serier eller filmer på Apple TV.

1. Åpne HBO Max på Apple TV og velg søkeikonet.
  2. Trykk og hold inne mikrofonen på fjernkontrollen din.
  3. Si søkeordet til fjernkontrollen.

Du kan søke etter tittel, sjanger, skuespillere med mer på HBO Max. Se Bla gjennom og søke på HBO Max for en liste over måter du kan søke på HBO Max på.