Tilgjengelighetsfunksjoner på HBO Max

Du kan bruke tilgjengelighetsfunksjoner som hjelper deg med å bruke HBO Max-appen og å strømme serier og filmer på HBO Max. HBO Max støtter disse funksjonene:

Undertekster

De fleste seriene og filmene på HBO Max kan ses med undertekster. Du kan slå undertekster på eller av under avspilling ved å velge Lyd og undertekster-ikonet (snakkeboble) og så velge språk. Se Undertekster, teksting og lyd for å få mer informasjon.

Skjermlesere

Du kan bruke skjermlesere til å finne og spille av titler på HBO Max. Disse skjermleserne støttes av HBO Max.

Telefon eller nettbrett

HBO Max støtter disse skjermleserne:

Du kan strømme via AirPlay eller Chromecast og bruke skjermleseren på telefonen eller nettbrettet ditt til å styre videoavspillingen.

Datamaskin

HBO Max støtter disse skjermleserne:

Du kan strømme via AirPlay eller Chromecast og bruke skjermleseren på datamaskinen din til å styre videoavspillingen.

TV

HBO Max støtter disse skjermleserne:

Vi jobber med å forbedre skjermleseropplevelsen på alle støttede TV-enheter.

Tastatursnarveier

Hvilken enhet bruker du?

Du kan bruke tastaturet til å navigere på HBOMax.com og styre avspilling. Slik går du frem:

Naviger på HBOMax.com

• Trykk på tabulatortasten for å bytte mellom elementer.
  • Trykk på Enter for å velge det valgte elementet.
  • Trykk på Esc for å lukke menyen og overlegg.

Styre avspilling

Begynn å se på en film eller serie, og bruk så følgende tastatursnarveier:

• Avspillingskontroller: Trykk på mellomromstasten eller P for å stoppe og åpne avspillingskontrollene. Trykk så på tabulatortasten for å bytte mellom elementene. Trykk på Esc for å lukke avspillingskontrollene.
  • Spol fremover eller tilbake: Trykk på høyre piltast for å spole 15 sekunder fremover, og på venstre piltast for å spole 15 sekunder tilbake.
  • Volum: Bruk pil opp og pil ned til å justere volumet. Trykk på M for å dempe.
  • Fullskjerm: Trykk på F for å åpne eller avslutte fullskjermvisning.

Du kan bruke et eksternt tastatur til å navigere i HBO Max og styre avspilling. Slik går du frem:

Naviger i HBO Max

• Trykk på tabulatortasten eller piltastene for å bytte mellom elementer.
  • Trykk på mellomromstasten for å velge det valgte elementet.
  • Trykk på Esc for å lukke menyen og overlegg.

Styre avspilling

Begynn å se på en film eller serie, og bruk så følgende tastatursnarveier:

• Avspillingskontroller: Trykk på mellomromstasten eller P for å stoppe og åpne avspillingskontrollene. Trykk så på tabulatortasten eller en piltast for å bytte mellom elementene. Trykk på Esc for å gå ut av avspillingskontrollene. Trykk på Esc igjen for å gå ut av videospilleren.
  • Spol fremover eller tilbake: Trykk på høyre piltast for å spole 15 sekunder fremover, og på venstre piltast for å spole 15 sekunder tilbake.
  • Åpne menyen for lyd og teksting:
    • Trykk på C for å åpne menyen og vise Teksting.
    • Trykk på A for å åpne menyen og vise Lyd.
iOS: Fungerer ikke tastaturet?
Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet > Tastaturer > Full tastaturtilgang > slå på Full tastaturtilgang. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til iPhone: Juster tastaturinnstilling eller iPad: Juster tastaturinnstillingene.

Siri-diktering

Du kan bruke talegjenkjenning til å søke etter serier eller filmer på Apple TV.

1. Åpne HBO Max på Apple TV og velg søkeikonet.
  2. Trykk og hold inne mikrofonen på fjernkontrollen din.
  3. Si søkeordet til fjernkontrollen.

Du kan søke etter tittel, sjanger, skuespillere med mer i HBO Max. Se Bla gjennom og søk i HBO Max for å vise en liste over måter du ka søke i HBO Max på.