Hoe log ik uit?

Zo log je uit bij HBO Max:

• Telefoon of tablet: Tik op je profiel (rechtsboven), dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven), en dan op Uitloggen.
  • Computer: Kies je profiel (rechtsboven) en kies dan Uitloggen.
  • Televisie: Kies het icoon Instellingen (tandwiel, linksonder), scrol naar rechts en kies dan Uitloggen.

Uitloggen op andere apparaten

Je kunt op afstand uitloggen op een apparaat via je telefoon, tablet of computer. Zo doe je dat:

1. Open de HBO Max-app op je telefoon of tablet of ga naar HBOMax.com.
  2. Kies je profiel (rechtsboven).
  3. Kies het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven) op je telefoon, of Instellingen op een computer.
  4. Tik op of scrol naar Apparaten en kies dan Apparaten beheren (indien beschikbaar).
    Alleen profielen voor volwassenen kunnen apparaten beheren.
  5. Hier vind je een lijst van apparaten waarop je account is gebruikt.
  6. Zo log je uit op:
    • Eén apparaat: Kies X (naast het apparaat).
    • Alle apparaten: Kies Uitloggen op alle apparaten.
Belangrijk
Log uit op apparaten die je niet meer bezit. Vermoed je dat iemand zonder je toestemming toegang heeft tot je HBO Max-account? Ga dan naar Voorkom dat iemand je account gebruikt.