Hoe log ik uit?

Je kunt uitloggen bij HBO Max op het apparaat dat je gebruikt, een ander apparaat of alle apparaten.

Welk apparaat gebruik je?

Zo log je uit op je telefoon of tablet:

• Tik op het profielicoon (onderrand op een telefoon, linkerrand op een tablet) en dan op het icoon Instellingen (linksboven). Scrol naar beneden en tik op Uitloggen.

Zo log je uit op je computer:

• Kies je profiel (rechtsboven) op HBOMax.com en kies Uitloggen.

Zo log je uit op je televisie:

• Televisie: Kies het icoon Instellingen (linksonder), scrol naar rechts tot je Uitloggen ziet staan (bovenaan) en kies de knop Uitloggen.

Uitloggen op een ander apparaat

Je kunt op afstand uitloggen op een apparaat waarop je bent ingelogd. Log uit op apparaten die je niet meer bezit of als je vermoedt dat je account wordt gebruikt zonder jouw toestemming.

Welk apparaat gebruik je?

Telefoon of tablet

Zo log je uit op een of meer apparaten via je telefoon:

1. Open HBO Max, tik op het profielicoon (onderrand op een telefoon, linkerrand op een tablet) en dan op het icoon Instellingen (linksboven).
  2. Tik op Apparaten beheren (Apparaten beheren is alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen).
  3. Hier zie je een lijst van apparaten waarop je account is gebruikt en wanneer ze voor het laatst zijn gebruikt.
  4. Tik op X om uit te loggen op een apparaat of tik op Uitloggen op alle apparaten.
Computer

Zo log je uit op een of meer apparaten via je computer:

1. Ga naar HBOMax.com en log in (indien nodig). Kies je profiel rechtsboven in de hoek.
  2. Kies Apparaten beheren (Apparaten beheren is alleen beschikbaar bij Profielen voor volwassenen).
  3. Hier zie je een lijst van apparaten waarop je account is gebruikt en wanneer ze voor het laatst zijn gebruikt.
  4. Kies Uitloggen om uit te loggen op een apparaat. Of kies Uitloggen op alle apparaten.

Uitloggen op alle apparaten kan maximaal 4 uur duren. Als iemand in je huishouden iets aan het streamen is, wordt hij of zij pas uitgelogd bij HBO Max als het programma of de film is afgelopen.

Belangrijk
Vermoed je dat iemand zonder je toestemming toegang heeft tot je HBO Max-account? Zie dan Voorkom dat iemand je account gebruikt.