Hvordan logger jeg ud?

Du kan logge ud af HBO Max på den enhed, du bruger, på en anden enhed eller på alle enheder.

Hvilken enhed bruger du?

Sådan logger du ud på din telefon eller tablet:

  • Tryk på ikonet Profil (nederste kant på telefoner, venstre kant på tablets), ikonet Indstillinger (øverst til venstre), og rul derefter nedad, og tryk på Log ud.

Sådan logger du ud på din computer:

  • På HBOMax.com skal du vælge din profil (øverst til højre) og derefter vælge Log ud.

Sådan logger du ud på dit tv:

  • Tv-apparat: Vælg ikonet Indstillinger (nederst til venstre), rul derefter til højre, indtil du ser Log ud (øverst), og vælg derefter knappen Log ud.

Log ud på en anden enhed

Du kan logge ud eksternt på en anden enhed, som du har logget ind på. Du bør logge ud af enheder, som du ikke længere ejer, eller hvis du mener, at din konto bruges uden din tilladelse.

Hvilken enhed bruger du?

Telefon eller tablet

Sådan logger du ud fra en eller flere enheder med din telefon:

  1. Åbn HBO Max, tryk på ikonet Profil (nederste kant på telefoner, venstre kant på tablets), og tryk derefter på ikonet Indstillinger (øverst til venstre).
  2. Tryk på Administrer enheder (Administrer enheder er kun tilgængelig med Voksenprofiler).
  3. Her kan du se en liste over enheder, der har brugt din konto, og hvornår de sidst er blevet brugt.
  4. Hvis du vil logge ud af en enhed, skal du trykke på X, eller du kan trykke på Log ud på alle enheder.
Computer

Sådan logger du ud fra en eller flere enheder ved hjælp af din computer:

  1. Gå til HBOMax.com, og log ind (hvis det er nødvendigt). Vælg din profil øverst til højre i hjørnet.
  2. Vælg Administrer enheder (Administrer enheder er kun tilgængelig med Voksenprofiler).
  3. Her kan du se en liste over enheder, der har brugt din konto, og hvornår de sidst er blevet brugt.
  4. Hvis du vil logge af en enhed, skal du vælge Log ud. Eller vælg Log ud på alle enheder.

Det kan tage op til 4 timer at logge ud af alle enhederne. Hvis en person i din husstand streamer noget, vil vedkommende ikke blive logget ud fra HBO Max, før serien eller filmen er slut.

Vigtigt
Hvis du tror, at nogen måske har adgang til din HBO Max-konto uden din tilladelse, kan du se Forhindre nogen i at bruge din konto.