Tilgængelighedsfunktioner på HBO Max

Du kan bruge tilgængelighedsfunktioner til at hjælpe dig med at navigere i HBO Max-appen og streame serier og film på HBO Max. HBO Max understøtter følgende funktioner:

Undertekster

De fleste serier og film på HBO Max kan ses med undertekster. Under afspilning kan du slå undertekster til eller fra ved at vælge ikonet Lyd og undertekster (taleboble) og derefter vælge et sprog. Se Undertekster, tekster for hørehæmmede og lyd for at få mere at vide.

Skærmlæsere

Du kan bruge skærmlæsere til at hjælpe dig med at finde og afspille titler på HBO Max. Følgende skærmlæsere understøttes af HBO Max.

Telefon eller tablet

HBO Max understøtter følgende skærmlæsere:

Du kan streame via AirPlay eller Chromecast og bruge skærmlæseren på din telefon eller tablet til at styre videoafspilningen.

Computer

HBO Max understøtter følgende skærmlæsere:

Du kan streame via AirPlay eller Chromecast og bruge skærmlæseren på din computer til at styre videoafspilningen.

Tv

HBO Max har understøttelse af følgende skærmlæsere:

Vi arbejder på at forbedre skærmlæseroplevelsen på alle understøttede tv-enheder.

Tastaturgenveje

Hvilken enhed bruger du?

Du kan bruge et tastatur til at navigere på HBOMax.com og styre afspilningen. Sådan gør du:

Naviger på HBOMax.com

• Tryk på Tab for at skifte mellem elementerne.
  • Tryk på Enter for at vælge det valgte element.
  • Tryk på Esc for at lukke menuer og overlejringer.

Kontrol af afspilning

Start med at se en serie eller en film, og brug derefter følgende tastaturgenveje:

• Afspilningskontoller: Tryk på mellemrumstasten eller P for at sætte på pause og åbne afspilningskontrollerne. Tryk derefter på Tab for at skifte mellem elementerne. Tryk på Esc for at lukke afspilningskontrollerne.
  • Spring frem eller tilbage: Tryk på højre piletast for at springe 15 sekunder frem, og på venstre piletast for at springe 15 sekunder tilbage.
  • Lydstyrke: Brug piletasterne op og ned for at justere lydstyrken. Tryk på M for at slå lyden fra.
  • Fuld skærm: Tryk på F for at gå ind og ud af fuld skærm.

Du kan bruge et eksternt tastatur til at navigere i HBO Max og styre afspilningen. Sådan gør du:

Naviger på HBO Max

• Tryk på Tab eller på piletasterne for at skifte mellem elementerne.
  • Tryk på mellemrumstasten for at vælge det valgte element.
  • Tryk på Esc for at lukke menuer og overlejringer.

Kontrol af afspilning

Start med at se en serie eller en film, og brug derefter følgende tastaturgenveje:

• Afspilningskontoller: Tryk på mellemrumstasten eller P for at sætte på pause og åbne afspilningskontrollerne. Tryk derefter på Tab eller en piletast for at skifte mellem elementerne. Tryk på Esc for at lukke afspilningskontrollerne. Tryk på Esc for at afslutte videoafspilleren.
  • Spring frem eller tilbage: Tryk på højre piletast for at springe 15 sekunder frem, og på venstre piletast for at springe 15 sekunder tilbage.
  • Åbn menuen for lyd og undertekster:
    • Tryk på C for at åbne menuen og fokusere på Undertekster.
    • Tryk på A for at åbne menuen, og fokusere på Audio.
iOS: Virker tastaturet ikke?
På din iOS-enhed skal du gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Tastaturer > Fuld adgang til tastaturet > slå Fuld adgang til tastaturettil. For mere information kan du gå til iPhone: Juster tastaturindstillinger eller iPad: Juster tastaturindstillinger.

Siri-diktat

Du kan bruge tale-til-tekst til at søge efter serier eller film på dit Apple TV.

1. Åbn HBO Max på dit Apple TV, og vælg ikonet Søg.
  2. Tryk på mikrofonen på fjernbetjeningen, og hold den nede.
  3. Tal dit søgeord ind i fjernbetjeningen.

Du kan søge i HBO Max efter titel, genre, skuespillere og meget mere. Du kan finde en liste over måder at søge på i HBO Max under Gennemse og søg på HBO Max.