Tilgængelighedsfunktioner på HBO Max

Du kan bruge tilgængelighedsfunktioner til at hjælpe dig med at navigere i HBO Max-appen og se serier og film på HBO Max. HBO Max understøtter følgende funktioner:

Tekster for hørehæmmede

De fleste serier og film på HBO Max kan ses med engelske tekster for hørehæmmede. Når tekster for hørehæmmede er aktiveret, vises gengives lyde som tekst på skærmen (tale og lyde transskriberes til tekst).

Under afspilning kan du slå tekster for hørehæmmede til eller fra ved at vælge knappen Lyd og undertekster (taleboble). Se mere under Undertekster, tekster for hørehæmmede og alternativ lyd.

Skærmlæsere

Du kan bruge skærmlæsere til at hjælpe dig med at finde og afspille titler på HBO Max. Følgende skærmlæsere understøttes af HBO Max.

Mobilenheder

HBO Max understøtter følgende skærmlæsere:

Computer

HBO Max understøtter følgende skærmlæsere:

TV

HBO Max har understøttelse af følgende skærmlæsere:

• Apple TV: VoiceOver
  • Samsung TV: Stemmestyring

Vi arbejder på at forbedre skærmlæseroplevelsen på alle understøttede tv-enheder.

Styring af afspilning via tastaturet

Du kan bruge dit tastatur til at styre afspilningen på computeren. Sådan gør du:

1. Start med at se en serie eller en film på en computer, og tryk på mellemrumstasten eller p for at åbne menuen for afspilningskontrol.
  2. Tryk på Tab for at skifte mellem elementerne.
  3. Tryk på Enter for at vælge det valgte element.

Siri-diktat

Du kan bruge tale-til-tekst til at søge efter serier eller film på dit Apple TV.

1. Åbn HBO Max på dit Apple TV, og vælg ikonet Søg.
  2. Tryk på mikrofonen på fjernbetjeningen, og hold den nede.
  3. Tal dit søgeord ind i fjernbetjeningen.

Du kan søge i HBO Max efter titel, genre, skuespillere og meget mere. Du kan finde en liste over måder du kan søge på i HBO Max på, under Gennemse og søg på HBO Max.