Jak se odhlásit?

Z HBO Max se můžete odhlásit na zařízení, které používáte, na jiném zařízení nebo na všech zařízeních.

Jaké zařízení používáte?

Zde naleznete postup, jak se odhlásit v telefonu nebo tabletu:

  • Klepněte na ikonu profilu (dolní okraj u telefonů, levý okraj u tabletů), na ikonu Nastavení (vlevo nahoře) a poté sjeďte dolů a klepněte na možnost Odhlásit se.

Zde naleznete postup, jak se odhlásit v počítači:

  • Na stránkách HBOMax.com vyberte svůj profil (vpravo nahoře) a poté vyberte možnost Odhlásit se.

Zde naleznete postup, jak se odhlásit na televizi:

  • Televize: Vyberte ikonu Nastavení (vlevo dole), poté se posuňte doprava, dokud neuvidíte položku Odhlásit se (u horního okraje), a poté vyberte tlačítko Odhlásit se.

Odhlaste se na jiném zařízení

Můžete se vzdáleně odhlásit z jiného zařízení, na kterém jste se přihlásili. Měli byste se odhlásit ze zařízení, která již nevlastníte, nebo pokud se domníváte, že je váš účet používán bez vašeho oprávnění.

Jaké zařízení používáte?

Telefon nebo tablet

Zde naleznete postup, jak se odhlásit z jednoho nebo více zařízení pomocí telefonu:

  1. Otevřete aplikaci HBO Max, klepněte na ikonu profilu (dolní okraj u telefonů, levý okraj u tabletů) a poté klepněte na ikonu Nastavení (vlevo nahoře).
  2. Klepněte na možnost Správa zařízení (Správa zařízení je k dispozici pouze u profilů dospělých).
  3. Zobrazí se seznam zařízení, která použila váš účet, a datum posledního použití.
  4. Chcete-li se odhlásit ze zařízení, klepněte na symbol X. Nebo klepněte na možnost Odhlásit všechna zařízení.
Počítač

Zde naleznete postup, jak se odhlásit z jednoho nebo více zařízení pomocí počítače:

  1. Přejděte na stránky HBOMax.com a přihlaste se (pokud je to zapotřebí). V pravém horním rohu vyberte svůj profil.
  2. Vyberte možnost Správa zařízení (Správa zařízení je k dispozici pouze u profilů dospělých).
  3. Zobrazí se seznam zařízení, která použila váš účet, a datum posledního použití.
  4. Chcete-li se odhlásit ze zařízení, vyberte možnost Odhlásit se. Nebo vyberte možnost Odhlásit všechna zařízení.

Odhlášení všech zařízení může trvat až 4 hodiny. Pokud někdo ve vaší domácnosti něco streamuje, nebude odhlášen z HBO Max až do konce seriálu nebo filmu, který právě sleduje.

Důležité
Pokud si myslíte, že někdo může mít přístup k vašemu účtu HBO Max bez vašeho oprávnění, projděte si článek Jak zabránit někomu v používání vašeho účtu.