Koble kontoer: Fikk ikke engangskode

Endre kontoinformasjon?
Hvis du prøver å endre navnet, e-postadressen eller passordet for kontoen din, kan du se Endre e-postadressen eller passordet ditt.

Når du oppretter en konto etter at du har koblet leverandørabonnementet ditt, kan det hende at du ser en Konto funnet-skjerm.

Hvis du velger Bekreft e-postadresse på Konto funnet-skjermen, sender vi en engangskode til e-postadressen for kontoen din. Denne e-posten har emnelinjen Her er engangskoden din skal være i innboksen din kort tid etter at du valgte Bekreft e-postadressen din.

Prøv dette hvis du ikke får e-posten:

• Søk gjennom innboksmappene dine for å se om du finner en e-post fra HBO Max (inkludert reklame- og søppelpostmappen).
  • Velg Send engangskode på nytt-knappen på Skriv inn kode-skjermen og sjekk innboksen din igjen.
  • Kontroller e-postadressen som vises øverst på Skriv inn kode-skjermen.