Account gevonden: koppel of maak een account

Wanneer je het abonnement van je provider koppelt, krijg je mogelijk een scherm met de tekst 'Account gevonden' te zien. Dat betekent dat je een e-mailadres hebt ingevoerd dat al in gebruik is.

Account gevonden

Er staan twee opties op het scherm 'Account gevonden':

Verifieer je e-mailadres (accounts koppelen)

Deze optie koppelt het door ons gevonden account aan je HBO Max-abonnement via je TV- of mobiele provider. Kijk nadat je deze optie hebt gekozen in je inbox voor een e-mail van HBO Max (de onderwerpregel van de e-mail is: 'Hier is je eenmalige code'). Voer dan de code uit de e-mail in en kies Accounts koppelen. Heb je de e-mail niet ontvangen? Zie dan Heb je geen e-mail ontvangen?

Nadat je je accounts hebt gekoppeld, word je voor HBO Max gefactureerd via het account van je TV-, internet- of mobiele provider. Als je bestaande account een lopend abonnement had dat:

• via ons wordt gefactureerd (HBO Nordic AB of HBO Europe SRO), dan zeggen wij het abonnement voor je op.
  • via een andere provider wordt gefactureerd, dan kunnen wij het abonnement niet voor je opzeggen. Beheer je abonnement om te voorkomen dat je twee keer moet betalen.

Als je met een HBO Max-account koppelt, behoud je je bestaande profielen, waaronder instellingen als Mijn lijst, ouderlijk toezicht en Verder kijken. Je profielinstellingen worden niet opgeslagen als je koppelt met een HBO GO- of HBO Portugal-account.

Maak een nieuw account (accounts niet koppelen)

Met deze optie maak je een nieuw HBO Max-account (we koppelen het dan niet met het bestaande account dat we hebben gevonden). Nadat je deze optie kiest, word je gevraagd een ander e-mailadres in te voeren. Je oude accountinstellingen, zoals Mijn lijst, ouderlijk toezicht en Verder kijken, worden niet overgezet naar je nieuwe HBO Max-account.

Heb je geen e-mail ontvangen?

Als je de e-mail met code niet hebt ontvangen, doe dan het volgende:

• Zoek in alle e-mailmappen naar een e-mail van HBO Max (inclusief de spamfolder).
  • Kies de knop Eenmalige code opnieuw verzenden op het scherm waar je de code moet invoeren en controleer je inbox opnieuw.
  • Controleer het e-mailadres dat bovenaan het scherm staat waarop je de code moet invoeren.