Länka konton eller skapa ett nytt konto

När du skapar ett konto och länkat ditt leverantörsabonnemang, kanske du ser Kontot hittat-sidan. Detta händer om du anger en e-postadress som redan används.

Kontot hittades

Kontot hittades-sidan har två alternativ:

Verifiera e-postadress (länka konton)

Det här alternativet länkar kontot som vi hittade till ditt HBO Max-abonnemang via din TV- eller mobilleverantör. När du valt det här alternativet letar du i inkorgen efter ett e-postmeddelande från HBO Max med en engångskod (ämnesraden är "Här är din engångskod"). Ange därefter koden från e-postmeddelandet och välj Länka konton. Om du inte får ett e-postmeddelande från HBO Max, se Fick inte en engångskod.

När du registrerat dig och länkat dina konton kommer du att faktureras för HBO Max via ditt TV-, internet- eller mobilleverantörskonto. Om ditt befintliga konto hade ett aktivt abonnemang som...

• Faktureras via oss (HBO Nordic AB) - vi avbryter abonnemanget åt dig.
  • Faktureras via en annan leverantör - vi kan avbryta abonnemanget åt dig. Du måste hantera ditt abonnemang för att undvika att debiteras två gånger.

Om du länkar till ett HBO Max-konto behåller du dina befintliga profiler vilket inkluderar inställningar såsom Min lista, föräldrakontroller och Fortsätt titta. Dina profilinställningar sparas inte om du länkar till ett HBO Nordic- eller HBO España-konto.

Skapa nytt konto (länka inte konton)

Det här alternativet skapar ett nytt HBO Max-konto (vi länkar inte till det befintliga kontot vi hittade). Istället uppmanas du att ange en annan e-postadress. Ditt nya HBO Max-konto kommer inte att ha dina tidigare kontoinställningar - till exempel Min lista, föräldrakontroller och Fortsätt titta

Fick inte en engångskod

Om du inte får det här e-postmeddelandet gör du följande:

• Sök igenom alla dina mappar i inkorgen efter ett e-postmeddelande från HBO Max (inklusive mappen Reklam och Skräppost).
  • Välj knappen Skicka engångskod på sidan Ange kod och kontrollera din e-post igen.
  • Kontrollera e-postadressen som visas högst upp på sidan Ange kod.