Kan HBO Max-wachtwoord niet resetten

Je ontvangt de e-mail 'Reset je HBO Max-wachtwoord' een aantal minuten nadat je je wachtwoord hebt gereset (de e-mail wordt verzonden door no-reply@message.hbomax.com).

Heb je geen e-mail ontvangen? Dan komt het ingevoerde e-mailadres niet overeen met dat van je HBO Max-account.

Typefout in het e-mailadres van je account of geen toegang

Als je je e-mailadres verkeerd hebt gespeld toen je je account aanmaakte of geen toegang meer hebt tot het e-mailadres dat bij je account hoort, neem dan contact met ons op.

Wat te doen

Als je geen e-mail hebt ontvangen om je wachtwoord te resetten:

Zoek in je inbox

Als je geen e-mail ontvangt om je wachtwoord te resetten:

• Zoek in alle e-mailmappen naar een e-mail van HBO Max (zoek naar 'HBO Max-wachtwoord' of alleen 'HBO Max').
  • Kijk ook in je map met ongewenste e-mails.
Gebruik een ander e-mailadres

Heb je mogelijk een ander e-mailadres gebruikt om je HBO Max-account aan te maken? Als dat zo is, volg dan deze stappen:

1. Ga naar HBOMax.com/forgot-password.
  2. Voer een van je andere e-mailadressen in en kies Verzenden.
  3. Wacht een paar minuten en kijk in je inbox voor een e-mail van HBO Max met het onderwerp 'Reset je HBO Max-wachtwoord'.

Je ontvangt een e-mail met het onderwerp 'Reset je HBO Max-wachtwoord' als er een account hoort bij het e-mailadres dat je hebt ingevoerd. Heb je geen e-mail ontvangen? Herhaal dan deze stappen voor ieder e-mailadres dat je hebt.

Zoek het e-mailadres van je account onder Instellingen.

Zo vind je het e-mailadres van je account als je bent ingelogd op een apparaat:

1. Open HBO Max op een apparaat waarop je al bent ingelogd (telefoon, tablet, computer of televisie).
  2. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Tik op je profiel (rechtsboven), dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven) en zoek of tik op Account
    • Computer: Kies je profiel (rechtsboven), dan Instellingen en zoek Account.
    • Televisie: Kies het icoon Instellingen (tandwiel, linksonder) en kies dan Account.
  3. Noteer het e-mailadres van je account.
    Als je geen toegang meer hebt tot dat e-mailadres, neem dan contact met ons op.
  4. Ga naar HBOMax.com/forgot-password, voer het e-mailadres van je account in en kies Verzenden.
  5. Wacht een paar minuten en kijk in je inbox voor een e-mail met het onderwerp 'Reset je HBO Max-wachtwoord'.
Aankoop terugzetten

Zet je App Store-abonnement terug als je je hebt ingeschreven via de HBO Max-app (op een Android- of Apple-apparaat of Samsung TV):

1. Open de HBO Max-app op de telefoon, tablet of televisie waarop je je abonnement hebt afgesloten.
  2. Kies Aankoop terugzetten op het inlogscherm.

Zie Een App Store-abonnement terugzetten voor meer informatie.