Log in op HBO Max

Heb je al een HBO Max? Super! Zo kun je inloggen.

Meld je aan bij de provider
Als je geen account hebt en je je via KPN abonneert op HBO Max, raadpleeg dan Aanmelden bij een provider.

Welk apparaat gebruik je?

Kies je televisie:

Android TV, Apple TV, KPN TV-apparaat, PlayStationof, of VodafoneZiggo TV
Opmerking
Een HBO Max-app is niet in alle landen beschikbaar op PlayStation-apparaten.

Zo log je in:

1. Open HBO Max op je televisie en kies Inloggen (of kies een programma of film en kies dan Inloggen).
    • Is de optie Inloggen niet beschikbaar? Dan ben je mogelijk al ingelogd. Zie Hoe log ik uit?
  2. Kies Inloggen.
  3. Voer het e-mailadres en wachtwoord in van je HBO Max-account Inloggen (het e-mailadres en wachtwoord dat je hebt ingevoerd toen je je aanmeldde). Heb je hulp nodig? Zie Kan niet inloggen.
  4. Kies je profiel en je kunt beginnen met streamen.
Samsung TV

Zo log je in:

1. Open HBO Max op je televisie en kies Inloggen (of kies een programma of film en kies dan Inloggen).
    • Is de optie Inloggen niet beschikbaar? Dan ben je mogelijk al ingelogd. Zie Hoe log ik uit?
  2. Kies Inloggen. Houd het scherm met de 6-cijferige code open terwijl je je telefoon of computer pakt.
  3. Ga op je telefoon of computer naar hbomax.com/tvsignin (of typ https://hbomax.com/tvsignin in de adresbalk van je browser). Je krijgt een pagina te zien waarop je een code kunt invullen.
  4. Voer de 6-cijferige code in die verschijnt op je televisie en kies Volgende. Werkt de code niet?
  5. Voer het e-mailadres en wachtwoord in van je HBO Max-account en kies dan Inloggen )het e-mailadres en wachtwoord dat je hebt ingevoerd toen je je aanmeldde). Heb je hulp nodig? Zie Kan niet inloggen.
  6. Zodra je televisie is bijgewerkt (dit kan een minuutje duren), kun je beginnen met streamen.
Andere televisie

LG TV, Vodafone, of Xbox

Opmerking
Een HBO Max-app is niet in alle landen beschikbaar op Xbox-apparaten.

Zo log je in:

1. Open HBO Max op je televisie en kies Inloggen (of kies een programma of film en kies dan Inloggen).
    • Is de optie Inloggen niet beschikbaar? Dan ben je mogelijk al ingelogd. Zie Hoe log ik uit?
  2. Kies Inloggen. Houd het scherm met de 6-cijferige code open terwijl je je telefoon of computer pakt.
  3. Ga op je telefoon of computer naar hbomax.com/tvsignin (of typ https://hbomax.com/tvsignin in de adresbalk van je browser). Je krijgt een pagina te zien waarop je een code kunt invullen.
    Xbox-consoles
    Gebruik je telefoon om de QR-code op je televisie te scannen.
  4. Voer de 6-cijferige code in die verschijnt op je televisie en kies Volgende. Werkt de code niet?
  5. Voer het e-mailadres en wachtwoord in van je HBO Max-account en kies dan Inloggen )het e-mailadres en wachtwoord dat je hebt ingevoerd toen je je aanmeldde). Heb je hulp nodig? Zie Kan niet inloggen.
  6. Zodra je televisie is bijgewerkt (dit kan een minuutje duren), kun je beginnen met streamen.

Probleemoplossen

Waar kan ik de code invoeren?

Ga op je telefoon of computer naar hbomax.com/tvsignin (of typ https://hbomax.com/tvsignin in de adresbalk van je browser). Je krijgt een webpagina te zien waarop je de 6-cijferige code van je televisie kunt invoeren (https://www.hbomax.com/activate).

Code werkt niet of is ongeldig

Probeer het volgende:

1. Zorg dat je de juiste pagina voor je hebt (https://www.hbomax.com/activate) uit stap 3 hierboven. Kies deze link: hbomax.com/activate en voer de code van je televisie in.
  2. Gebruik een andere ondersteunde browser: Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari.
  3. Vraag een nieuwe code aan. Ga terug en kies opnieuw Inloggen op je televisie om dit te doen.
  4. Gebruik een computer (in plaats van je telefoon). Ga naar hbomax.com/activate op je computer en voer de code in die je op je televisie ziet.
  5. Wis je browsergegevens. Zo doe je dat:
    • iPhone: Ga op je iOS-apparaat naar Instellingen > Safari. Scrol dan naar beneden en tik op Wis geschiedenis en websitedata. Ga naar Safari wissen voor meer informatie.
    • Android-telefoon: Wis de browsergegevens van Chrome op je Android-apparaat. Zie Cache en cookies wissen om te zien hoe je dit kunt doen.
Kun je de Captcha-puzzel niet oplossen?

Om je account veilig te houden, vragen we je af en toe een puzzel op te lossen. Als je moeite hebt met de Captcha-vraag, kies je Probeer een andere puzzel of Opnieuw om het nog eens te proberen.

Je kunt je account ook op een andere manier beveiligen en kiezen voor Audiovraag.

Zo log je in op je telefoon of tablet:

1. Open HBO Max en tik op het profielicoon (persoon, rechtsboven).
    Ben je al ingelogd? Tik dan op het icoon Instellingen (tandwiel, rechtsboven), scrol naar beneden en kies Uitloggen.
  2. Tik op Inloggen op je account.
  3. Voer het e-mailadres en wachtwoord in van je HBO Max-account en kies dan Inloggen (het e-mailadres en wachtwoord dat je hebt ingevoerd toen je je aanmeldde). Heb je hulp nodig? Zie Kan niet inloggen.
  4. Kies je profiel en je kunt beginnen met streamen.

Kun je de Captcha-puzzel niet oplossen?

Om je account veilig te houden, vragen we je af en toe een puzzel op te lossen. Als je moeite hebt met de Captcha-vraag, kies je Probeer een andere puzzel of Opnieuw om het nog eens te proberen.

Je kunt je account ook op een andere manier beveiligen en kiezen voor Audiovraag.

Zo log je in op HBOMax.com:

1. Ga op je computer naar HBOMax.com en kies Inloggen (rechtsboven).
    Ben je al ingelogd? Kies dan je profiel (rechtsboven) en kies Uitloggen.
  2. Voer het e-mailadres en wachtwoord in van je HBO Max-account en kies dan Inloggen (het e-mailadres en wachtwoord dat je hebt ingevoerd toen je je aanmeldde). Heb je hulp nodig? Zie Kan niet inloggen.
  3. Kies je profiel en je kunt beginnen met streamen.

Kun je de Captcha-puzzel niet oplossen?

Om je account veilig te houden, vragen we je af en toe een puzzel op te lossen. Als je moeite hebt met de Captcha-vraag, kies je Probeer een andere puzzel of Opnieuw om het nog eens te proberen.

Je kunt je account ook op een andere manier beveiligen en kiezen voor Audiovraag.