Hur registrerar jag mig för HBO Max?

HBO Max är tillgängligt från många leverantörer samt på HBOMax.com. För att se alla sätt du kan få HBO Max på, se Hur får jag HBO Max?

Saker att veta

Registrera dig på HBOMax.com

Streama HBO-serier, exklusiva Max Originals och favoritfilmer på ett och samma ställe. En gratis provperiod ingår inte.

Så här registrerar du dig:

1. Gå till HBOMax.com/subscribe på din telefon eller dator.
  2. Välj ditt abonnemang (månad eller år) och därefter Fortsätt.
  3. Fyll i kontoformuläret och välj Skapa konto. Du loggar in med den här e-postadressen och lösenordet.
  4. E-post redan i bruk?
    Det betyder att e-postadressen som du angav redan används. Välj länken Logga in och logga in med den här e-postadressen eller ange en annan e-postadress för ditt konto.
  5. Lägg till en betalningsmetod. Om du har en kampanjkod lägger du till den här. Ditt abonnemang förnyas automatiskt på återkommande basis tills du avbryter abonnemanget.
  6. Välj Starta abonnemang.

Nu kan du logga in och streama HBO Max på alla dina enheter.

Verifiera ditt kontos e-postadress
Tita i din inkorg efter meddelandet "Verifiera din e-postadress" från HBO Max. Öppna det här e-postmeddelandet och välj Verifiera e-post. Om du inte hittar det här e-postmeddelandet, se Verifiera ditt kontos e-postadress.