Hur du löser in en HBO Max-kampanjkod

Viktigt
  • Kampanjkoder för förbetalda erbjudanden och kostnadsfria provperioder på mer än 7 dagar kan inte lösas in på ett befintligt konto.
  • Om du tidigare löst in ett erbjudande eller en gratis provperiod kanske du inte är berättigad till ytterligare kampanjerbjudanden.

Så här löser du in din HBO Max-kampanjkod:

1. Gå till HBOMax.com/redeem på din telefon eller dator.
  2. Ange din kampanjkod och välj därefter Få erbjudandet. Om du har problem med att lösa in koden, se Kan inte lösa in kampanjkoden.
  3. Du kommer att se informationen om kampanjen såsom faktureringsperiod, pris och kampanjperiod.
    Obs: Om du ändrar ditt abonnemang (månadsvis eller årligen) förlorar du fördelen med din kampanjkod.
  4. Gör något av följande:
    • Ny abonnent: Fyll i kontoformuläret och välj Skapa konto.
      Används redan e-postadressen?
      Det betyder att det redan finns ett konto med den e-postadress du angav. Välj länken Logga in och logga in på ditt konto. Vissa kampanjkoder kan inte lösas in på ett befintligt konto.
  5. Gå tillbaka skapa konto: Välj Logga in i det övre högra hörnet och logga in på ditt konto.
    Obs Kampanjkoder för förbetalda erbjudanden och kostnadsfria provperioder på mer än 7 dagar kan inte lösas in på ett befintligt konto.
  6. Lägg till din betalningsinformation. Efter kampanjperioden kommer ditt abonnemang förnyas automatiskt på återkommande basis vid det rådande abonnemangspriset (plus tillämpliga skatter) tills du avbryter ditt abonnemang.
  7. Välj Start-knappen.
  8. Välj Nu kör vi och du är redo att streama!

Nu kan du logga in och streama på alla dina enheter (logga in med ditt kontos e-postadress och lösenord från Steg 4).

Kan inte lösa in kampanjkoden

Kan inte lösa in kampanjkoden för en plan

Det betyder att abonnemanget du valde (månadsvis eller årligen) inte matchar faktureringsperioden för kampanjkoden. Du kan antingen behålla abonnemanget du valt eller tillämpa koden på faktureringsperioden som kampanjen erbjuder.

Obs Kampanjkoder för förbetalda erbjudanden och kostnadsfria provperioder på mer än 7 dagar kan inte lösas in på ett befintligt konto.

E-post redan i bruk

Det betyder att det redan finns ett konto med den e-postadress du angav. Välj länken Logga in och logga in på ditt konto.

Obs Kampanjkoder för förbetalda erbjudanden och kostnadsfria provperioder på mer än 7 dagar kan inte lösas in på ett befintligt konto.

Koden är inte giltig

Prova att skriva in koden igen. Om du har verifierat koden och fortfarande ser det här felmeddelandet, kontakta oss.

Koden har gått ut

Kampanjkoder kan inte lösas in när inlösenperioden gått ut. Kontrollera ditt kampanjmaterial eller -kort för en inlösenperiod. Om din kampanjkod är inom inlösenperioden, kontakta oss.

Inte kvalificerad för denna kampanj

Det här felmeddelandet betyder:

• Kampanjkoder för förbetalda erbjudanden och kostnadsfria provperioder på mer än 7 dagar kan inte lösas in på ett befintligt konto.
  • Om du tidigare löst in ett HBO Max-erbjudande eller ett kostnadsfritt proverbjudande kanske du inte är berättigad till ytterligare kampanjer. Om du inte tidigare löst in ett HBO Max-erbjudande eller ett kostnadsfritt proverbjudande, kontakta oss för hjälp.
Koden har redan använts

Den här koden har redan använts Om du tror att så inte är fallet, kontakta oss.

Koden är inte tillämplig

Kontrollera villkoren i kampanjerbjudandet för att säkerställa att du är kvalificerad. Om du verifierat din behörighet, kontakta oss.

Kampanjen har inte börjat

Kontrollera reklammaterialet som är kopplat till din kampanjkod och säkerställ att inlösenperioden har börjat. Om inlösenperioden har börjat och du får det här felmeddelandet, kontakta oss.