Navigering i HBO Max-appen

Startskjermen

Når du først åpner HBO Max, kommer du til Startskjermen. Her finner du fremhevede serier og filmer, samt Fortsett å se -listen, anbefalinger (For deg) og Min liste.

Barneprofiler
Se Alt om barneprofiler for å få mer informasjon om startskjermen for barn.

Gå til Startskjermen:

• TV-enhet: Rull til venstre og velg Startskjerm-ikonet (langs venstre kant).
  • Datamaskin: Velg Meny-ikonet (øverst til venstre) og velg Hjem.
  • Telefon eller nettbrett: Trykk på Hjem-ikonet (nederst på skjermen på telefoner og øverst til venstre på nettbrett).

For deg (anbefalinger)

«For deg» er en rad på Startskjermen med anbefalte filmer og serier, med bakgrunn i hva du har sett tidligere. Du kan begynne å se på en tittel i denne raden, eller du kan legge til en serie- eller filmanbefaling i Min liste slik at du kan se den senere.

Bla gjennom

Om du ikke vet hva du vil se på, kan du åpne Bla gjennom-menyen:

• TV-enhet: Rull til venstre og velg Surf-ikonet (langs venstre kant).
  • Telefon, nettbrett, datamaskin: Velg Meny-ikonet (øverst til venstre).

Her kan du bla gjennom originalinnhold, nyheter (Nylig lagt til), titler som snart forlater tjenesten (Siste sjanse) og bla etter sjanger (f.eks. action eller komedie). Når du har valgt en sjanger, kan du innsnevre resultatene ved å velge fra den horisontale menyen (f.eks. Høydepunkter, Nylig lagt til). Hvis du for eksempel vil se alle komiseriene, kan du velge Komedie og så Serie i Bla gjennom-menyen.

Hvis den aktive profilen er en barneprofil, kan du bla etter aldersgruppe (som alder 10–12 år), Nylig lagt til, Animasjon eller bla etter figurer.

Søk

Du kan bruke søkefunksjonen hvis du vet hva du vil se på. Velg Søk-ikonet og skriv inn navnet på en serie eller film, episodetittel, regissør, manusforfatter, figur, merke (f.eks. HBO eller DC), sjanger eller navnet på en skuespiller. Etter hvert som du skriver, vil du kunne se treff. Søkeresultatene vil bare inneholde filmer og serier som kan sees med den aktive profilen. Se Bla gjennom og søk for å finne ut mer.

Profil

Velg profilikonet ditt for å bytte, legge til eller administrere profiler. På profilen har du også tilgang til Min liste, Nedlastinger og Fortsett å se. Abonnementet (betalingsinformasjon), foreldrekontroll, og kontoen din er også tilgjengelige i enten Profil eller Innstillinger.

Hubs

I Hubs kan du bla gjennom serier og filmer fra ett merke, f.eks. HBO eller DC. Se HBO Max Hubs for å finne ut mer.