Navigering i HBO Max-appen

Startskjermen

Når du først åpner HBO Max, kommer du til Startskjermen. Her finner du fremhevede serier og filmer, samt Fortsett å se-listen, anbefalinger (For deg) og Min liste.

Barneprofiler
Se Alt om barneprofiler for å få mer informasjon om startskjermen for barn.

Gå til Startskjermen:

• TV: Rull til venstre og velg Startskjerm-ikonet (hus).
  • Datamaskin: Velg Meny-ikonet (3 horisontale streker) og velg Hjem.
  • Telefon eller nettbrett: Trykk på Startskjerm-ikonet (hus).

For deg (anbefalinger)

«For deg» er en rad på Startskjermen med anbefalte filmer og serier, med bakgrunn i hva du har sett tidligere (kun voksenprofiler). Du kan begynne å se på en tittel i denne raden, eller du kan legge til en serie- eller filmanbefaling i Min liste slik at du kan se den senere.

Bla gjennom

Hvis du ikke er sikker på hva du vil se, kan du velge Bla gjennom-ikonet (3 horisontale streker).

Her kan du bla gjennom originalinnhold, nyheter (Nylig lagt til) og bla etter sjanger (f.eks. action eller komedie). Når du har valgt en sjanger, kan du innsnevre resultatene ved å velge fra den horisontale menyen (f.eks. Høydepunkter, Nylig lagt til). Hvis du for eksempel vil se alle komiseriene, kan du velge Komedie og så Serie i Bla gjennom-menyen.

Hvis den aktive profilen er en barneprofil, kan du bla etter aldersgruppe (som alder 10–12 år), Nylig lagt til, Animasjon eller bla etter figurer.

Søk

Du kan bruke søkefunksjonen hvis du vet hva du vil se på. Velg Søk-ikonet (forstørrelsesglass) og skriv inn navnet på en serie eller film, episodetittel, regissør, manusforfatter, figur, merke (f.eks. HBO eller DC), sjanger eller navnet på en skuespiller. Etter hvert som du skriver, vil du kunne se treff. Søkeresultatene vil bare inneholde filmer og serier som kan sees med den aktive profilen. Se Bla gjennom og søk for å finne ut mer.

Klarer du ikke bestemme deg for hvilken episode du skal se? Hvis du vil spille av en tilfeldig episode, kan du søke etter en serie og så velge Tilfeldig rekkefølge på seriens informasjonsside. Tilfeldig rekkefølge er tilgjengelig for utvalgte serier (f.eks. tegneserier og situasjonskomedier) på datamaskiner og visse TV-er. Følg med – vi jobber med å legge til Tilfeldig rekkefølge på flere enheter.

Profil

Velg profilikonet ditt for å bytte, legge til eller administrere profiler. På profilen har du også tilgang til Mine ting (Min liste og Fortsett å se). Abonnementet (betalingsinformasjon), foreldrekontroll og kontoen din er også tilgjengelige i Innstillinger.

Hub

I Hubs kan du bla gjennom serier og filmer fra ett merke, f.eks. HBO eller DC. Se HBO Max Hubs for å finne ut mer.