Sådan finder du rundt i HBO Max-appen

Startskærm

Når du åbner HBO Max første gang, er du på startskærmen. Det er her, du kan finde de udvalgte serier og film, samt din liste Fortsæt med at se, anbefalinger (til dig) og Min liste.

Børneprofiler
Du kan få mere at vide om startsiden til børn under Alt om børneprofiler.

For at gå til startskærmen:

• Tv-apparat: Rul til venstre, og vælg ikonet Hjem (hus).
  • Computer: Vælg ikonet Menu (3 vandrette linjer), og vælg derefter Hjem.
  • Telefon eller tablet: Tryk på ikonet Hjem (hus).

Til dig (anbefalinger)

"Til dig" er en linje på startskærmen med serie- og filmanbefalinger baseret på det, du tidligere har set (kun profiler for voksne). Du kan starte med at se noget fra denne linje, eller du kan tilføje en anbefaling af en serie eller en film til Min liste, som du vil se senere.

Gennemse

Hvis du ikke er sikker på, hvad du vil se, kan du vælge ikonet Gennemse (3 vandrette linjer).

Her kan du gennemse Originals, og hvad der er nyt (Netop tilføjet), og du kan også gennemse efter genre (f.eks. action eller komedie). Når du har valgt en genre, kan du indsnævre dine resultater ved at vælge fra den vandrette menu (f.eks. Udvalgte, Nyligt tilføjet). I menuen Gennemse kan du f.eks. vælge Komedie og derefter Serie for at se alle komedieserier.

Hvis den aktive profil er en børneprofil, kan du søge efter aldersgruppe (f.eks. 10-12 år), Nyligt tilføjet, Animation, eller søge efter figurer.

Søg

Hvis du ved, hvad du vil se, kan du bruge Søg. Vælg ikonet Søg (lup) , og indtast derefter et serienavn, en film- eller episodetitel, en instruktør, en forfatter, en figur, et mærke (f.eks. HBO eller DC), en genre eller en skuespiller eller skuespillerinde. Efterhånden som du indtaster, begynder du at få vist matches. Søgeresultaterne omfatter kun serier og film, som kan ses af den aktive profil. Få mere at vide under Gennemse og søg.

Kan du ikke beslutte, hvilken episode du skal se? Hvis du vil afspille en tilfældig episode, skal du søge efter en serie, du kan lide, og derefter vælge Shuffle på siden med seriebeskrivelsen. Shuffle er tilgængelig med udvalgte serier (f.eks. tegnefilm og sitcoms) på computere og visse tv-enheder. Vi tilføjer snart Shuffle til flere enheder.

Profil

Vælg dit profilikon for at skifte, tilføje eller administrere profiler. Profilen er også der, hvor du kan få adgang til Mine ting (Min liste og Fortsæt med at se). Abonnement (faktureringsoplysninger), Forældrekontrol og din Konto er tilgængelige i Indstillinger.

Hubs

Hubs giver dig mulighed for at gennemse serier og film fra et enkelt mærke, f.eks. HBO eller DC. Du kan få mere at vide på HBO Max-hubs.