Jeg kan ikke logge ind på HBO Max

Hvilken enhed bruger du?

Hvis du ikke kan logge ind på din telefon eller tablet, kan du prøve disse trin:

Trin 1: Prøv en anden enhed

Prøv at logge ind på HBO Max på en anden understøttet enhed, f.eks. en computer på HBOMax.com eller på dit tv.

Hvis du kan logge ind på en anden enhed, skal du se Fejlfinding på telefon eller tablet. Hvis du stadig ikke kan logge ind, skal du prøve det næste trin.

Trin 2: Nulstil din adgangskode

Prøv at nulstille din adgangskode. Hvis det ikke virker, kan du se Jeg kan ikke nulstille min adgangskode.

Trin 3: Gendan dit abonnement

Hvis du har startet dit abonnement med HBO Max-appen, kan du prøve at gendanne dit abonnement fra app-butikken.

Hvis du ikke kan logge ind på HBOMax.com, kan du prøve disse trin:

Trin 1: Opdater din browser

• Sørg for, at du bruger en understøttet browser.
  • Kontroller, om der er en opdatering tilgængelig for din browser. Du kan finde ud af, hvordan du gør det, ved at søge på internettet efter "opdater" + navnet på din browser (f.eks. opdater Chrome).

Trin 2: Prøv en anden enhed

Prøv at logge ind på din telefon, tablet eller dit tv. Hvis du ikke kan logge ind på en anden enhed, kan du prøve at nulstille din adgangskode. Hvis det ikke virker, kan du se Jeg kan ikke nulstille min adgangskode. Hvis du kan logge ind på en anden enhed, kan du prøve det næste trin.

Trin 3: Genindlæs HBOMax.com

Gå til HBOMax.com, og opdater siden. Du kan finde ud af, hvordan du gør det, ved at søge på internettet efter "hard refresh" + navnet på din browser (f.eks. "hard refresh Firefox"). Hvis du bruger Chrome-browseren på en pc, skal du holde Ctrl-tasten nede, og klikke på knappen Genindlæs (hvis du bruger Chrome på en Mac, skal du holde Shift-tasten nede og klikke på knappen Genindlæs). Når siden er genindlæst, skal du prøve at logge ind igen.

Trin 4: Prøv en anden browser

Prøv at bruge en anden understøttet browser. Dette vil hjælpe med at afgøre, om problemet er begrænset til en bestemt browser. Sørg for, at cookies er aktiveret i din browser.

Trin 5: Ryd cookies og cache

1. Ryd din browsers cookies for HBOMax.com. Du kan finde ud af, hvordan du gør det, ved at søge i din browsers hjælp efter "cookies".
  2. Luk og genåbn din browser.
  3. Gå til HBOMax.com, og prøv at logge ind igen.

Hvis du stadig ikke kan logge ind, kan du prøve at rydde din browsers cache. Du kan finde ud af, hvordan du gør det, ved at søge i din browsers hjælp efter "ryd cache".

Hvis du ikke kan logge ind på din tv-enhed, kan du prøve disse trin:

Trin 1: Prøv en anden enhed

Prøv at logge ind på HBO Max på din telefon, tablet eller computer (på HBOMax.com).

Trin 2: Nulstil din adgangskode

Hvis du ikke kan logge ind på en anden enhed, kan du prøve at nulstille din adgangskode. Hvis det ikke virker, kan du se Jeg kan ikke nulstille min adgangskode.

Trin 3: Virker koden ikke?

(Android TV, LG Smart TV, PlayStation, Samsung TV eller Xbox)

Hvis du kan logge ind på en anden enhed (bare ikke på dit tv), kan du prøve følgende trin under Virker koden ikke?

Trin 4: Gendan dit abonnement

Hvis du har startet dit abonnement med HBO Max-appen, kan du prøve at gendanne dit abonnement fra app-butikken.