Navigera i HBO Max-appen

Startsidan

När du öppnar HBO Max första gången är du på startskärmen. Det är här du hittar utvalda serier och filmer, såväl som din lista med Fortsätt visa, rekommendationer (för dig) och Min lista.

Barnprofiler
För mer information om startskärmen för barn, se Allt om barnprofiler.

Återgå till startsidan:

• TV-enhet: Bläddra åt vänster och välj ikonen för startsida (hus).
  • Dator: Välj menyikonen (3 horisontella linjer) och därefter Hem.
  • Telefon eller surfplatta: Tryck på hemikonen (hus).

För dig (rekommendationer)

”För dig” är en rad på startskärmen med serie- och filmrekommendationer baserat på vad du har tittat på tidigare (endast vuxenprofiler). Du kan börja titta på något från den här raden eller lägga till en serie- eller filmrekommendation i Min lista för att titta på senare.

Bläddra

Om du inte är säker på vad du vill titta på kan du välja ikonen Bläddra (3 horisontella linjer).

Här kan du bläddra i Original, vad som är nytt (Just tillagt) och efter genre (t.ex. Action eller Komedi). När du valt en genre kan du förfina resultaten med hjälp av den horisontella menyn (t.ex. nyheter, precis tillagda). Från menyn Bläddra kan du till exempel välja Komedi och sedan Serier för att se alla komediserier.

Om den aktiva profilen är en Barnprofil kan du bläddra efter åldersgrupp (t.ex. åldrarna 10–12), Just tillagt, Animering eller bläddra efter karaktärer.

Sök

Om du vet vad du vill titta på kan du använda Sök. Välj Sök-ikonen (förstoringsglas) och skriv sedan in en series namn, en film- eller avsnittstitel, en regissör, författare, en karaktär, ett varumärke (t.ex. HBO eller DC), en genre eller en skådespelare eller skådespelerska. När du skriver börjar du se matchningar. Sökresultaten inkluderar bara serier och filmer som kan ses av den aktiva profilen. För mer information, se Bläddra och sök.

Kan du inte bestämma dig för vilket avsnitt du ska se? För att spela ett slumpmässigt avsnitt söker du efter en serie som du gillar och väljer därefter Blanda på seriens beskrivningssida. Blanda är tillgänglig med utvalda serier (t.ex. tecknade serier och sitcoms) på datorer och vissa TV-enheter. Håll ögonen öppna på när vi lägger till Blanda på fler enheter.

Profil

Välj din profilikon för att byta, lägga till eller hantera profiler. Profil är även platsen där du kan komma åt Mina saker (Min lista och Fortsätt titta). Ditt abonnemang (faktureringsinformation), Föräldrakontroller, och ditt Konto finns under Inställningar.

Hubs

Hubs låter dig bläddra bland serier och filmer från ett enda varumärke, t.ex. HBO eller DC. För mer information, se HBO Max Hubs.