Omgaan met de HBO Max-app

Startscherm

Je krijgt het startscherm te zien als je HBO Max voor het eerst opent. Hier vind je uitgelichte series en films, je lijst Verder kijken, aanbevelingen (Voor jou) en Mijn lijst.

Kindprofielen
Zie Kindprofielen en ouderlijk toezicht voor informatie over het startscherm van Kindprofielen.

Zo ga je naar het startscherm:

• Televisie: Scrol naar links en kies het icoon Home (huisje).
  • Computer: Kies het icoon Menu (drie horizontale lijnen) en kies dan Home.
  • Telefoon of tablet: Tik op het icoon Home (huisje).

Voor jou (aanbevelingen)

'Voor jou' is een rij op het startscherm waarin programma- en film-aanbevelingen staan op basis van titels die je eerder hebt gekeken (alleen bij profielen voor volwassenen). Je kunt een titel uit deze rij kijken of je kunt een programma- of film-aanbeveling toevoegen aan Mijn lijst om later te kijken.

Bladeren

Kies het icoon Bladeren (drie horizontale lijnen) als je nog niet weet wat je wilt kijken.

Hier kun je bladeren door Originals, nieuwe titels (Onlangs toegevoegd) en op genre (bijvoorbeeld actie of comedy). Zodra je een genre hebt gekozen, kun je je resultaten verfijnen door te kiezen uit het horizontale menu (bijvoorbeeld Uitgelicht of Onlangs toegevoegd). Kies in het menu Bladeren bijvoorbeeld Comedy en dan Series om alle komische series te zien.

Als je via een Kindprofiel kijkt, kun je bladeren op leeftijdscategorie (bijvoorbeeld 10-12 jaar), titels die onlangs zijn toegevoegd, animaties of personages.

Zoeken

Gebruik de zoekfunctie als je weet wat je wilt kijken. Kies het icoon Zoeken (vergrootglas) en typ een serie, film, titel van een aflevering, regisseur, schrijver, personage, merknaam (bijvoorbeeld HBO of DC), genre, acteur of actrice in. Terwijl je typt, krijg je resultaten te zien. De zoekresultaten bevatten alleen series en films die bekeken kunnen worden door het profiel waarmee je kijkt. Zie Bladeren en zoeken voor meer informatie.

Kun je niet beslissen welke aflevering je gaat kijken? Om een willekeurige aflevering af te spelen, zoek je een serie die je leuk vindt, en kies je Shuffle op de pagina met de beschrijving van de serie. Shuffle is beschikbaar voor bepaalde series (bijv. tekenfilms en sitcoms) op computers en sommige televisies. Houd in de gaten wanneer we Shuffle toevoegen op meer apparaten.

Profiel

Kies je profiel-icoon om profielen toe te voegen, te beheren of om van profiel te wisselen. Via je profiel heb je ook toegang tot Mijn gegevens (Mijn lijst en Verder kijken). Je Abonnement (factuurgegevens), Ouderlijk toezicht en je Account vind je onder Instellingen.

Hubs

Met Hubs kun je bladeren door programma's en films van bekende namen, zoals HBO of DC.