Snalaženje u aplikaciji HBO Max

Početna strana

Kada prvi put otvoriš HBO Max, nalaziš se na početnoj strani. Ovde ćeš pronaći izdvojene serije i filmove, kao i svoju listu Nastavi da gledaš, preporuke (Za tebe) i Moja lista.

Dečiji profili
Da saznaš više o iskustvu početnog ekrana za dečiji profil, pogledaj Dečiji profili i roditeljski nadzor.

Da odeš na Početnu stranu:

  • TV uređaj: Pomeraj se nalevo i odaberi ikonu za Početnu stranu (duž leve ivice).
  • Računar: Odaberi ikonu za Meni (gore levo) i onda odaberi Početna strana.
  • Telefon ili tablet: Klikni na ikonu za Početnu stranu (donja ivica na telefonima, leva ivica na tabletima).

Za tebe (preporuke)

„Za tebe“ je red na Početnom ekranu sa preporukama za serije i filmove na osnovu prethodno gledanog sadržaja (samo profili za odrasle). Možeš početi nešto da gledaš iz ovog reda ili možeš da dodaš preporuku serije ili filma u Moja lista da gledaš kasnije.

Pregledaj

Ako ne znaš šta želiš da gledaš, otvori meni Pregledaj:

  • TV uređaj: Pomeraj se nalevo i odaberi ikonu Pregledaj (duž leve ivice).
  • Telefon, tablet ili računar: Odaberi ikonu Meni (gore levo).

Ovde možeš da pregledaš Max Originalnu produkciju, šta je novo (Upravo dodato) ili po žanru (npr. akcija ili Kkomedija). Kada odabereš žanr, rezultate možeš da suziš odabirom iz horizontalnog menija (npr. Izdvojeno, Upravo dodato). Na primer, u meniju Pregledaj možeš da odabereš Komedija i onda Serije da vidiš sve komične serije.

Ako je aktivan dečiji profil, možeš da pregledaš po starosnoj grupi (na primer, uzrast 10-12 godina), Upravo dodato, Animacija ili po likovima.

Pretraga

Ako znaš šta želiš da gledaš, možeš da koristiš opciju Pretraži. Odaberi ikonu Pretraži i onda unesi naziv serije, naslov filma ili epizode (npr. HBO ili DC), žanr, glumca ili glumicu. Dok kucaš, videćeš poklapanja. Rezultati pretrage obuhvataju serije i filmove koje može da gleda samo aktivni profil. Da saznaš više, pogledaj Pregledaj i pretraži.

Profil

Odaberi ikonu svog profila da promeniš, dodaš ili upravljaš profilima. Profil je takođe mesto gde možeš pristupiti opcijama Moja lista, Preuzeti sadržaj i Nastavi da gledaš. Tvoja Pretplata (informacije o naplati), Roditeljski nadzori i tvoj Nalog su dostupni ili u Profilu ili Podešavanjima.

Hubs

Hubs ti omogućavaju da pregledaš serije i filmove jednog brenda, npr. HBO ili DC.