Spørsmål og svar om serier og filmer

Hva er nytt på HBO Max?
Hvor ofte oppdateres programinnholdet på HBO Max?

Nye toppfilmer og -episoder legges til i løpet av året. Eldre episoder er selvfølgelig også tilgjengelige for seriefråtsing.

Hvis du vil se hva som er nytt, kan du åpne Bla gjennom-menyen og velge Nylig lagt til. Du kan også åpne Bla gjennom-menyen og velge Serier eller Filmer og så velge Nylig lagt til i den horisontale menyen.

Kan jeg bla gjennom eller søke etter et enkelt merke?

Ja. Du kan bruke Hubs til å bla gjennom serier og filmer fra ett merke, for eksempel HBO eller DC.

Slik ser du HBO Max Hubs:

• Åpne startskjermen, og rull ned til Hubs-raden.
  • TV: Rull til venstre og velg Hubs-ikonet (rutenett).
  • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Veg Meny-ikonet (3 horisontale streker) og rull ned til Hubs (nederst i menyen).

Du kan også søke etter serier og filmer fra ett merke eller Hub. Du kan for eksempel søke etter «Warner Bros» for å se serier og filmer fra Warner Bros.

Kan jeg se på HBO-serier når de vises på TV?

De fleste nye seriene og filmene på HBO er tilgjengelige på HBO Max når de har premiere på HBO. Det tar litt tid å forberede HBOs direktesendte show og begivenheter for HBO Max. Dette innholdet er vanligvis tilgjengelig innen 24 timer etter at det først ble sendt.

Hva er Max-originalinnhold?

Max-originalinnhold er originalserier og -filmer som produseres for HBO Max. Åpne Bla gjennom-menyen og velg Originalinnhold for å bla gjennom Max-originalinnhold. Du kan også velge søkeikonet (forstørrelsesglass) og skrive «Max-originalinnhold».

Kan jeg se på serier når jeg ikke er koblet til Internett?

Ja, du kan laste ned serier og filmer slik at du kan se på dem når du ikke er koblet til Internett. Slik kan du se på HBO Max når du ikke har en Internett-tilkobling. De fleste titlene er tilgjengelige for nedlasting. Se Laste ned serier og filmer for å finne ut mer.

Hvordan finner jeg serier og filmer fra landet mitt og andre land?

Hvis du vil se serier og filmer fra regionen din, kan du åpne Bla gjennom-menyen og så velge Lokale produksjoner.

Hvis du vil se serier og filmer fra andre land, åpner du Bla gjennom-menyen og velger Internasjonal. Den internasjonale sjangeren inkluderer titler fra andre land, deriblant kritikerroste originalserier fra HBO Latin America, HBO Asia og HBO North America.

Hvorfor er ikke en serie eller film tilgjengelig?

Noen serier og filmer er bare tilgjengelig i en begrenset tid. Vi prøver å levere det beste tilbudet, og leverer kontinuerlig titler av høy kvalitet til strømmeplattformen vår.

Hvis en episode fra en serie ikke er tilgjengelig, kan du se Episode mangler på HBO Max.

Har HBO Max serier og filmer for barn?

Ja. Hvis du vil se hvilke titler som er tilgjengelige for barn, kan du gå til Barn og familie eller åpne Bla gjennom-menyen i HBO Max-appen og velge Barn og familie. I delen Barn og familie kan du bla gjennom etter aldersgruppe (2–5, 6–9, 10–12 og 13+ år), Nylig lagt til, Animasjon eller bla etter figurer.

Du kan også opprette opptil 5 profiler, også for barna dine, med foreldrekontroll som begrenser hva som kan ses. Se Alt om barneprofiler for mer informasjon.

Hvordan bestemmes aldersgrenser for serier og filmer?

Aldersgrenser er en veiledning for hvorvidt episoder og filmer på HBO Max passer for en viss alder. Aldersgrensen til en episode eller film vises:

• På informasjonssiden til en episode eller film.
  • Øverst til venstre når du begynner å spille av en episode eller film.

Se Hvordan konfigurerer jeg foreldrekontroll? for å begrense hvilke serier og filmer barnet kan se.

Kan jeg kjøpe serier som betal-TV?

Nei, HBO Max tilbyr for tiden ikke serier og begivenheter som betal-TV.