Bekræft din kontomailadresse

Vi vil gerne sikre os, at din kontomailadresse er korrekt. På den måde får du vigtige e-mails om din konto – f.eks. den e-mail, vi sender, hvis du har glemt din adgangskode og skal nulstille den.

Sådan bekræfter du din kontomailadresse:

1. Gør en af følgende ting:
    • Telefon eller tablet: Åbn HBO Max, tryk på din profil (øverst til højre), og derefter på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre).
    • Computer: Log ind på HBOMax.com, og vælg din profil (øverst til højre), og vælg derefter Indstillinger.
  2. Vælg Konto (Konto er kun tilgængelig med Voksenprofiler).
  3. Vælg Bekræft din e-mailadresse (denne indstilling er ikke tilgængelig, hvis din e-mailkonto ikke skal bekræftes).
  4. Tjek din indbakke for en e-mail fra HBO Max (emnelinjen er: Bekræft din e-mailadresse). Denne e-mail bør ankomme inden for 15 minutter. Bemærk din kontomailadresse på skærmen "Tjek din e-mail". Hvis du ikke har adgang til den e-mail, der er knyttet til din HBO Max-konto, bedes du kontakte os for at få hjælp.
  5. Åbn denne e-mail, og vælg Bekræft e-mail. Herefter ser du en side med titlen "Du er klar".

Fik du ikke en bekræftelsesmail?

Hvis du følger ovenstående trin og ikke får en e-mail med emnet "Bekræft din e-mailadresse", skal du gøre følgende:

• Søg i alle mapper i din indbakke efter en e-mail fra HBO Max (herunder din mappe med kampagner og spam).
  • Prøv bekræftelsestrinnene igen (øverst på denne side).
  • Tjek den e-mailadresse, der vises på skærmen Konto. Hvis du ikke har adgang til den e-mail, der er knyttet til din HBO Max-konto, bedes du kontakte os for at få hjælp. Du kan læse mere under Skift din e-mail eller adgangskode.

Meddelelse om, at bekræftelsesmailen er udløbet

Hvis du får en meddelelse om, at bekræftelsesmailen er udløbet, skal du prøve bekræftelsestrinnene igen (øverst på denne side). Linket i e-mailen "Bekræft din e-mailadresse" udløber om 7 dage.