Länka konton: Fick inte engångskod

Ändrar du kontoinformation?
Om du försöker ändra ditt kontonamn, e-postadress eller lösenord, se Ändra din e-postadress eller lösenord.

När du skapar ett konto och Länkat ditt leverantörsabonnemang, kanske du ser Kontot hittat-sidan.

Om du väljer Verifiera e-postadress på sidan Hittat konto kommer vi att skicka en engångskod till ditt kontos e-postadress. Ämnesraden i det här e-postmeddelandet är Här är din engångskod och den bör komma ett par minuter efter att du valt Verifiera e-postadress.

Om du inte får det här e-postmeddelandet gör du följande:

• Sök igenom alla dina mappar i inkorgen efter ett e-postmeddelande från HBO Max (inklusive mappen Reklam och Skräppost).
  • Välj knappen Skicka engångskod på sidan Ange kod och kontrollera din e-post igen.
  • Kontrollera e-postadressen som visas högst upp på sidan Ange kod.