Länka leverantörsabonnemang till ditt konto

Om du abonnerar på HBO Max via en TV- eller mobilleverantör kommer din leverantör berätta hur du kan länka ditt abonnemang till ett HBO Max-konto. Du kan även använda stegen för att länka leverantör nedan.

Har du redan ett konto?
Om du redan har ett HBO Max-konto (eller ett HBO Nordic- eller HBO España-konto), se Logga in på HBO Max.

Vilken enhet använder du?

Android TV, Apple TV, LG Smart TV, PlayStation, Samsung TV eller Xbox

Har du en annan enhet?
Stegen för att länka leverantör är enklare på din telefon, surfplatta eller dator.

Så här länkar du ditt leverantörsabonnemang med din TV:

1. Öppna HBO Max på din Apple TV och välj Logga in (eller välj ett program eller en film och sedan Logga in).
  2. Välj Logga in och därefter Länk till din leverantör. Stanna kvar på skärmen med koden på 6 tecken medan du hämtar din telefon eller dator.
  3. På din telefon eller dator skriver du in HBOMax.com/tvsignin i din webbläsares adressfält (detta omdirigerar dig till https://activate.hbomax.com). Du bör se en Ange kod-sida.
  4. På Ange kod-sidan anger du koden på 6 tecken som visas på din TV och trycker därefter på Nästa. Fungerar inte koden?
  5. Välj vem du abonnerar via (din leverantör). Jag ser inte min leverantör
  6. På registreringssidan anger du din leverantörskontoinformation och trycker därefter på Skicka.
    Leverantörens kontoinformation är felaktiga
    Se till att ditt leverantörskonto inkluderar åtkomst till HBO Max. Se Leverantörens kontoinformation är felaktiga.
  7. Därefter kommer du att se en skärm med meddelandet "Välkommen till HBO Max". Fyll i formuläret och välj Slutför konto.
  8. Hittades kontot? Se rubriken Kontot hittades nedan.
  9. Välj vem som tittar och du är redo att streama.

Nu kan du logga in och streama HBO Max på alla dina favorit enheter.

Kontot hittades

Om vi hittar ett existerande HBO Max-konto (eller HBO Nordic- eller HBO España-konto) med samma e-postadress har du två alternativ:

Verifiera e-postadressen

Välj det här alternativet för att länka kontot som vi hittade till ditt HBO Max-abonnemang via din TV- eller mobilleverantör. När du valt det här alternativet letar du i inkorgen efter ett e-postmeddelande från HBO Max med en engångskod (ämnesraden är "Här är din engångskod"). Ange därefter koden från e-postmeddelandet och välj Länka konton. Om du inte får ett e-postmeddelande från HBO Max, se Fick inte en engångskod.

Om du länkar till ett HBO Max-konto behåller du dina befintliga profiler (inkluderar inställningar såsom Min lista, föräldrakontroller och Fortsätt titta). Dina profilinställningar sparas inte om du länkar till ett HBO Nordic- eller HBO España-konto.

Skapa ett nytt konto

CVälj det här alternativet om du vill skapa ett nytt HBO Max-konto med en annan e-postadress (det vill säga inte länka till det konto vi hittade). När du valt det här alternativet anger du en annan e-postadress för ditt konto.

Osäker på vilken du ska välja?

När du länkat eller skapat ett konto väljer du vem som tittar och du är redo att streama.

Fungerar inte koden?

Var skriver jag in koden?

På din telefon eller dator går du till hbomax.com/tvsignin (eller skriver in https://hbomax.com/tvsignin i din webbläsares adressfält). Du bör se en Ange kod-sida där du anger koden med 6 tecken från din TV.

Koden fungerar inte eller är ogiltig

Prova följande:

1. Se till att du är på rätt sida (https://activate.hbomax.com) i Steg 3 ovan. Välj den här länken: activate.hbomax.com och ange därefter koden från din TV.
  2. Prova att använda en annan webbläsare som stöds: Chrome, FireFox, Microsoft Edge eller Safari.
  3. Begär en ny kod. För detta går du tillbaka och väljer Länk till din leverantör igen på din TV.

Om detta inte hjälper kan du prova stegen för att länka leverantör på en annan enhet. Prova till exempel stegen för att Länka leverantör på din dator (på HBOMax.com), eller HBO Max-appen på din telefon eller surfplatta (iOS eller Android). När du har länkat ditt leverantörsabonnemang kan du logga in på valfri enhet med din e-postadress och ditt lösenord för HBO Max.

HBO Nordic eller HBO España
Dina HBO-profilinställningar som Min lista och Fortsätt titta kommer inte vara tillgängliga i HBO Max.

Så här länkar du ditt leverantörsabonnemang till din telefon eller surfplatta:

1. Öppna HBO Max-appen och tryck sedan på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänstra kanten på surfplattor).
  2. Tryck på Logga in på ditt konto.
    Om du redan är inloggad trycker du på ikonen Inställningar (uppe till vänster), bläddrar ner och väljer Logga ut.
  3. Tryck på Länkleverantör.
  4. Tryck på den du abonnerar via (din leverantör). Jag ser inte min leverantör
  5. På registreringssidan anger du din leverantörskontoinformation och trycker därefter på Skicka.
    Leverantörens kontoinformation är felaktiga
    Se till att ditt leverantörskonto inkluderar åtkomst till HBO Max. Se Leverantörens kontoinformation är felaktig.
  6. Därefter kommer du att se en skärm med meddelandet "Välkommen till HBO Max". Fyll i formuläret och välj Slutför konto.
  7. Hittades kontot? Se rubriken Kontot hittades nedan.
  8. Välj vem som tittar och du är redo att streama.

Nu kan du logga in och streama HBO Max på alla dina favorit enheter.

Kontot hittades

Om vi hittar ett existerande HBO Max-konto (eller HBO Nordic- eller HBO España-konto) med samma e-postadress har du två alternativ:

Verifiera e-postadressen

Välj det här alternativet för att länka kontot som vi hittade till ditt HBO Max-abonnemang via din TV- eller mobilleverantör. När du valt det här alternativet letar du i inkorgen efter ett e-postmeddelande från HBO Max med en engångskod (ämnesraden är "Här är din engångskod"). Ange därefter koden från e-postmeddelandet och välj Länka konton. Om du inte får ett e-postmeddelande från HBO Max, se Fick inte en engångskod.

Om du länkar till ett HBO Max-konto behåller du dina befintliga profiler (inkluderar inställningar som Min lista, föräldrakontroller och Fortsätt titta). Dina profilinställningar sparas inte om du länkar till ett HBO Nordic- eller HBO España-konto.

Skapa ett nytt konto

Välj det här alternativet om du vill skapa ett nytt HBO Max-konto med en annan e-postadress (det vill säga inte länka till det konto vi hittade). När du valt det här alternativet anger du en annan e-postadress för ditt konto.

Osäker på vilken du ska välja?

När du länkat eller skapat ett konto väljer du vem som tittar och du är redo att streama.

HBO Nordic eller HBO España
Dina HBO-profilinställningar såsom Min lista och Fortsätt titta kommer inte vara tillgängliga i HBO Max.

Så här länkar du ditt leverantörsabonnemang till din dator:

1. Gå till HBOMax.com å din dator och välj Logga in (uppe till höger).
    Om du redan är inloggad väljer du din profil (uppe till höger) och därefter Logga ut.
  2. Tryck på Länkleverantör.
  3. Välj vem du abonnerar via (din leverantör). Jag ser inte min leverantör
  4. På registreringssidan anger du din leverantörskontoinformation och trycker därefter på Skicka.
    Leverantörens kontoinformation är felaktiga
    Se till att ditt leverantörskonto inkluderar åtkomst till HBO Max. Se Leverantörens kontoinformation är felaktiga.
  5. Därefter kommer du att se en skärm med meddelandet "Välkommen till HBO Max". Fyll i formuläret och välj Slutför konto.
  6. Hittades kontot? Se rubriken Kontot hittades nedan.
  7. Välj vem som tittar och du är redo att streama.

Nu kan du logga in och streama HBO Max på alla dina favorit enheter.

Kontot hittades

Om vi hittar ett existerande HBO Max-konto (eller HBO Nordic- eller HBO España-konto) med samma e-postadress har du två alternativ:

Verifiera e-postadressen

Välj det här alternativet för att länka kontot som vi hittade till ditt HBO Max-abonnemang via din TV- eller mobilleverantör. När du valt det här alternativet letar du i inkorgen efter ett e-postmeddelande från HBO Max med en engångskod (ämnesraden är "Här är din engångskod"). Ange därefter koden från e-postmeddelandet och välj LLänka konton. Om du inte får ett e-postmeddelande från HBO Max, se Fick inte en engångskod.

Om du länkar till ett HBO Max-konto behåller du dina befintliga profiler (inkluderar inställningar såsom Min lista, föräldrakontroller och Fortsätt titta). Dina profilinställningar sparas inte om du länkar till ett HBO Nordic- eller HBO España-konto.

Skapa ett nytt konto

Välj det här alternativet om du vill skapa ett nytt HBO Max-konto med en annan e-postadress (det vill säga inte länka till det konto vi hittade). När du valt det här alternativet anger du en annan e-postadress för ditt konto.

Osäker på vilken du ska välja?

När du länkat eller skapat ett konto väljer du vem som tittar och du är redo att streama.

HBO Nordic eller HBO España
Dina HBO-profilinställningar som Min lista och Fortsätt titta kommer inte vara tillgängliga i HBO Max.