HBO Max laster sakte, bufrer eller stopper

Mange faktorer kan påvirke avspillingen av en video, deriblant nettverksbåndbredde, tilkoblingshastighet og tilgjengelig minne på enheten din.

Hvilken enhet bruker du?

Prøv dette hvis videoavspillingen ofte bufrer eller er av dårlig kvalitet:

Test tilkoblingshastigheten
  • Android: Last ned en app for testing av tilkoblingshastigheten på Internett fra Google Play Butikk og test av tilkoblingshastigheten.
  • iOS: Last ned en app for testing av tilkoblingshastigheten på Internett fra Apple App Store og test tilkoblingshastigheten.

Du må ha en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps for å strømme video i HD.

Oppdater HBO Max

Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max-appen:

• Android: Åpne Play Butikk på Android-enheten din og søk etter HBO Max. Trykk på Oppdater hvis en appoppdatering er tilgjengelig.
  • iOS: Åpne App Store på Apple-enheten og søk etter HBO Max. Trykk på Oppdater hvis en appoppdatering er tilgjengelig.
Strømme via Wi-Fi

Om du benytter mobildatatilkobling, koble til et trådløst nettverk for å se om avspillingen bedres (gå til innstillinger på enheten din for å koble til et WiFi-nettverk).

Reduser aktiviteten på nettverket ditt

Hvis andre personer bruker samme nettverk, spør dem om å ta en pause i aktiviteten. Dette vil tildele så mye båndbredde som mulig for å strømme HBO Max.

Logg ut og start enhetene på nytt
  1. Logg av HBO Max. Trykk på Profil-ikonet (nedre kant på telefoner, til venstre på nettbrett) og på Innstillinger-ikonet (øverst til venstre), rull ned og trykk på Logg ut.
  2. Slå av telefonen eller nettbrettet med HBO Max.
  3. Trekk ut stikkontakten fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  4. Vent 30 sekunder.
  5. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobler til Internett (omtrent ett minutt).
  6. Koble til strømmen til ruteren igjen, og vent til den kobler til Internett.
  7. Skru på mobilen eller nettbrettet på nytt. Åpne HBO Max, logg inn og prøv å strømme.
Prøv en annen enhet

Prøv å strømme HBO Max på en annen enhet som støttes og som er tilkoblet det samme nettverket. Dette vil hjelpe til med å avgjøre om problemet er knyttet til nettverket eller til en bestemt enhet.

Prøv dette hvis videoavspillingen ofte bufrer eller er av dårlig kvalitet:

Test tilkoblingshastigheten

Test Internett-tilkoblingshastigheten din for å forsikre deg om at du har minimum nedlastingshastigheten på 5 Mbps. Åpne en nettleser og søk etter "Internett-hastighetstest" for å gjøre dette. Hvis nedlastingshastigheten ikke oppfyller minstekravet, kan du ta kontant med Internett-leverandøren din for å feilsøke tilkoblingshastigheten.

Kontroller nettleseren din

Forsikre deg om at du bruker en støttet nettleser.

Hvis nettleseren din støttes, oppdaterer du den til den nyeste versjonen. Hvis du vil finne ut hvordan du gjør dette, søker du etter "oppdater" og navnet på nettleseren din på Internett (f.eks. "oppdater Chrome").

Prøv en annen nettleser

Prøv å bruke en annen støttet nettleser. Hvis videoen spilles av med en annen nettleser, må du kontrollere nettleserkonfigurasjonen din:

• Forsikre deg om at tredjepartsinformasjonskapsler er aktivert.
  • Deaktiver programvare som blokkerer annonser.
  • Slå av privat- eller inkognito-modus.
  • Deaktiver nettlesertillegg, -utvidelser og -miniprogrammer.

Lukk og åpne nettleseren din på nytt, og prøv å spille av en video igjen.

Reduser aktiviteten på nettverket ditt

Hvis andre personer bruker samme nettverk, spør dem om å ta en pause i aktiviteten. Dette vil tildele så mye båndbredde som mulig for å strømme HBO Max.

Logg ut og start enhetene på nytt

Start datamaskinen og nettverksenhetene dine på nytt. Slik går du frem:

1. Logg av HBO Max. Velg profilen din (øverst til høyre) på HBOMax.com og velg Logg ut for å gjøre dette.
  2. Lukk alle apper og start datamaskinen din på nytt.
  3. Trekk ut stikkontakten fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  4. Vent 30 sekunder.
  5. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobler til Internett (omtrent ett minutt).
  6. Koble til strømmen til ruteren igjen, og vent til den kobler til Internett.
  7. Slå på datamaskinen, gå til HBOMax.com og logg inn. Prøv å strømme igjen.
Prøv en nettverkskabel

Prøv å bruke en kabelforbindelse med datamaskinen din for best mulig ytelse. Koble datamaskinen din til ruteren med en Ethernet-kabel.

Kontroller at kablene på nettverksenhetene (modem, ruter osv.) er godt innsatt på begge tilkoblingspunkter. En løs koaksial- eller ethernetkabel kan svekke signalet.

Flere feilsøkingstrinn for nettlesere

Prøv dette hvis videoavspillingen ofte bufrer eller er av dårlig kvalitet:

Test tilkoblingshastigheten

Test tilkoblingshastigheten på Internett hvis avspillingen ofte bufrer eller er av dårlig kvalitet.

• Android TV: Gå til Apper i Android TV og last ned en app for testing av tilkoblingshastigheten (eller test nedlastingshastigheten på en datamaskin som er koblet til det samme nettverket). Åpne en nettleser på datamaskinen og søk etter "Internett-hastighetstest" for å gjøre dette.
  • Apple TV: Last ned en app for testing av tilkoblingshastigheten på Apple TV (eller test nedlastingshastigheten på en datamaskin som er koblet til det samme nettverket). Åpne en nettleser på datamaskinen og søk etter "Internett-hastighetstest" for å gjøre dette.
  • LG Smart TV: Test nedlastingshastigheten din på en datamaskin på samme nettverk som LG smart-TV-en. Åpne en nettleser på datamaskinen og søk etter "Internett-hastighetstest" for å gjøre dette.
  • PlayStation-konsoll (i utvalgte land): På PlayStation-konsollen går du til Innstillinger > Nettverk > Tilkkoblingsstatus (kun PS5) > Test internettforbindelsen.
  • Samsung TV: Test nedlastingshastigheten din på en datamaskin på samme nettverk som Samsung TV. Åpne en nettleser på datamaskinen og søk etter "Internett-hastighetstest" for å gjøre dette.
  • Xbox-konsoll (i utvalgte land): Kjør Xbox-hastighetstest. For finne ut hvordan det gjøres, se Xbox-hastighetstest.

Du må ha en minimum nedlastingshastighet på 5 Mbps for å strømme video i HD. Vi anbefaler en nedlastinghastighet på 50+ Mbps for best mulig strømmeopplevelse i 4k.

Oppdater HBO Max

Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max. Åpne appbutikken på enheten din og søk etter "HBO Max". Last ned oppdateringen hvis en oppdatering er tilgjengelig.

Reduser aktiviteten på nettverket ditt

Hvis andre personer bruker samme nettverk, spør dem om å ta en pause i aktiviteten. Dette vil tildele så mye båndbredde som mulig for å strømme HBO Max.

Logg ut og start enhetene på nytt
  1. Logg av HBO Max. For å gjøre dette, velger du Innstillinger-ikonet (nederst til venstre) og ruller til høyre til du ser Logg ut (langs toppen) og velger Logg ut.
  2. Slå av eller koble fra TV-en din.
  3. Trekk ut stikkontakten fra nettverksenhetene (modem, ruter osv.).
  4. Vent 30 sekunder.
  5. Koble til strømmen til modemet igjen og vent til det kobler til Internett (omtrent ett minutt).
  6. Koble til strømmen til ruteren igjen, og vent til den kobler til Internett.
  7. Slå på TV-en, åpne HBO Max og logg inn. Prøv å strømme igjen.
Prøv en annen enhet

Prøv å strømme HBO Max på en annen enhet som støttes og som er tilkoblet det samme nettverket. Dette vil hjelpe til med å avgjøre om problemet er knyttet til nettverket eller til en bestemt enhet.

Prøv en nettverkskabel

For å få den beste ytelsen, prøv å koble til enheten du strømmer på til ruteren ved bruk av en ethernet-kabel (i stedet for å bruke trådløs tilkobling).

Kontroller at kablene på nettverksenhetene (modem, ruter osv.) er godt innsatt på begge tilkoblingspunkter. En løs koaksial- eller ethernetkabel kan svekke signalet.