Jeg får en HDCP-feil

HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) er et system som er utviklet for å beskytte digitalt innhold fra uautorisert duplisering.

Konfigurasjonen din (enheter, kabler, adaptere og programvaredrivere) må samsvare med HDCP 2.1+ for å kunne strømme HBO Max. Hvis konfigurasjonen din ikke samsvarer med HDCP 2.1+, får du en HDCP-feil når du prøver å strømme innhold.

Hva du kan gjøre

Velg enheten du bruker:

TV, telefon eller nettbrett
4K HDR
Noen filmer og serier kan strømmes i 4K på utvalgte enheter. Finn ut mer på Se i 4K HDR.

Du kan prøve disse trinnene hvis du får en HDCP-feil:

1. Hvis du bruker en strømmespiller (f.eks. Apple TV), kan du koble fra enheten, vente i ett minutt og så koble den til igjen. Åpne så HBO Max og prøv å spille av videoen igjen.
  2. Koble fra og koble til igjen endene av HDMI-kabelen din.
  3. Prøv å bruke en annen HDMI 2.0+-kabel.
  4. Prøv å skifte bytte om på endene på HDMI-kabelen din.
  5. Prøv å bruke en annen HDMI-port på TV-en din.
  6. Omgå mottakeren eller stereoutstyret ditt ved å koble til strømmeenheten din direkte til TV-en.

Hvis du fremdeles får en HDCP-feil, må du forsikre deg om at alle delene av enhetskonfigurasjonen din (inkludert mottakere, kabler, adaptere, TV eller skjerm og lydutstyr) samsvarer med HDCP 2.1+ (HDCP 2.2 er nødvendig for å spille av titler i 4K HDR. Se dokumentasjonen eller kundestøtten for enheten din for å få ytterligere hjelp.

Datamaskin

Du kan prøve disse trinnene hvis du får en HDCP-feil:

1. Se om en oppdatering er tilgjengelig for nettleseren din. Hvis du vil finne ut hvordan du gjør dette, søker du etter "oppdater" og navnet på nettleseren din på Internett (f.eks. "oppdater Chrome"). Se Støttede nettlesere.
  2. Deaktiver plugin-moduler og tillegg for nettleseren. Lukk og åpne nettleseren din på nytt før du prøver å spille av videoen igjen.
  3. Hvis datamaskinen din er koblet til flere skjermer, kan du prøve å strømme HBO Max på hovedskjermen.
  4. Prøv trinnene på Bufrer eller stopper-siden.
  5. Prøv å bruke en annen nettleser.

Hvis du fremdeles får en HDCP-feilmelding, kan du forsikre deg om at adaptere, grafikkort, programvare, drivere, videokabler og skjermer er i samsvar med HDCP 2.1+.