Lag en liste over titler du vil se

Min liste er en flott måte å holde rede på serier og filmer som du ønsker å se på. Når du finner noe som du har lyst til å se på senere, kan du legge det til Min liste. På denne måten kan du raskt finne noe å se på. Hver profil har sin egen liste.

Hvor er Min liste?
  • Alle enheter: Finn Min liste-raden på startskjermen. Rull til høyre og velg Se mer for å se flere titler. Alternativet Se mer er ikke tilgjengelig på PlayStation-konsoller.
  • Telefon eller nettbrett: Du kan also velge Profil-ikonet (nederst på telefoner, til venstre på nettbrett).
  • Datamaskin: Du kan også velge profilikonet your (øverst til høyre).
  • TV-er: Velg profilikonet ditt (upper-left) og så Min liste.

Hvor er Min liste?  Forsikre deg om at du er pålogget og forsøk å legge til en tittel i Min liste.

Legg til titler i Min liste
  • TV-enhet, telefon eller nettbrett: Velg en film, serie eller episode og trykk på +-ikonet.
  • Datamaskin: Hold markøren over en tittel og klikk på Legg til. Eller velg en film eller en episode og så +-ikonet.

Du ser et hakeikon hvis en tittel allerede er lagt til i Min liste.

Merk  If you don't see the +-ikonet, må du kontrollere at du er pålogget.

Legg til en serie i Min liste

Hvis du ønsker å se på mer enn noen få episoder av en serie, kan du vurdere å legge hele til hele serien i Min liste, i stedet for enkeltepisoder. På denne måten kan du raskt fortsette å se der du slapp sist.

Gjør dette for å legge til serier:

1. Gjør ett av følgende:
    • TV-enhet: Rull til venstre og velg Serie-ikonet (langs venstre kant) på startskjermen, og velg en serie (f.eks. Sopranos).
    • Telefon, nettbrett eller datamaskin: Velg Meny-ikonet (oppe til venstre), velg deretter Serier, og velg en serie (f.eks. Game of Thrones).
  2. Velg ikonet +.

Hvis en serie allerede er i Min liste, vil du se Avmerkning-ikonet.

Fjerne titler fra Min liste
  • Alle enheter: Finn Min liste-raden på startskjermen. Velg så tittelen du vil fjerne og hakeikonet.
  • Telefon eller nettbrett: Du kan også trykke på Profil-ikonet og så Rediger. Trykk på X-en ved siden av det du ønsker å fjerne, eller Fjern alle for å slette alle.
  • Datamaskin: Du kan også velge profilikonet (øverst til høyre) og så Rediger. Klikk på X-en på titlene du vil fjerne eller velg Fjern alle for å fjerne alle.
  • TV-er: Velg profilikonet ditt (øverst til venstre), Min liste og så Rediger. Velg tittelen eller titlene du vil fjerne, eller Fjern alle for å fjerne alle titlene.

Velg på Ferdig når du er ferdig med å redigere.

Se innholdet i Min liste

Slik kan du se alle titlene i Min liste på én side

• Alle enheter: Finn Min liste-raden på startskjermen. Rull til høyre og velg Se mer for å se flere titler.
  • Telefon eller nettbrett: Du kan også trykke på Profil-ikonet (nedre kant på telefoner, venstre kant på nettbrett).
  • Datamaskin: Du kan også velge profilikonet ditt (øverst til høyre).
  • TV-er: Velg profilikonet ditt (øverst til venstre) og så Min liste.

Nå kan du rulle gjennom titlene som du har lagt til på Min liste. Forsikre deg om at du er pålogget hvis Min liste ikke er tilgjengelig.

Endre rekkefølgen til titler i Min liste

Titlene du nylig la til vises først i Min liste som standard. Slik kan du endre rekkefølgen:

• Telefon eller nettbrett: Trykk på Profil-ikonet og så på Sorter: for å endre sorteringsrekkefølgen: Nylig lagt til, A–Z eller Z–A.
  • Datamaskin: Velg profilikonet (øverst til høyre) og så en sorteringsrekkefølge. Nyest på Min liste, Titler A til Z eller Titler Z til A.
  • TV-er: Velg profilikonet ditt (øverst til venstre), Min liste og så en sorteringsrekkefølge: Nylig lagt til, A–Z eller Z–A.

Hvorfor mangler titler i Min liste?

• Filmer og serier forblir på Min liste til du fjerner dem eller til de ikke er tilgjengelige mer. Om noe mangler fra Min liste kan du bruke Søk for å se om filmen eller serien fortsatt er tilgjengelig på HBO Max.
  • Hver profil har sin egen Min liste. Hvis titler mangler, kan du se hvilken profil som er aktiv.
HBO Nordic- eller HBO España-abonnenter
HBO-innstillingene dine, deriblant Min liste og Fortsett å se, er ikke tilgjengelige på HBO Max.

Se også: Fortsett å se der du slapp.