Lag en liste over titler du vil se

Min liste er en flott måte å holde rede på serier og filmer som du ønsker å se på. Når du finner noe som du har lyst til å se på senere, kan du legge det til Min liste. På denne måten kan du raskt finne noe å se på. Hver profil har sin egen liste.

Hvor er Min liste?
  • Alle enheter: Finn Min liste-raden på startskjermen.
  • Telefon eller nettbrett: Velg profilen din (øverst til høyre).
  • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og så Mine ting.
  • TV-er: Velg profilen din (øverst til venstre).

Hvor er Min liste?  Forsikre deg om at du er pålogget og forsøk å legge til en tittel i Min liste.

Legg til titler i Min liste
  • TV-enhet, telefon eller nettbrett: Velg en film, serie eller episode og trykk på +-ikonet.
  • Datamaskin: Hold markøren over en tittel og klikk på +.

Du ser et hakeikon hvis en tittel allerede er lagt til i Min liste (hake).

Merk  If you don't see the +-ikonet, må du kontrollere at du er pålogget.

Legg til en serie i Min liste

Hvis du ønsker å se på mer enn noen få episoder av en serie, kan du vurdere å legge hele til hele serien i Min liste, i stedet for enkeltepisoder. På denne måten kan du raskt fortsette å se der du slapp sist.

Gjør dette for å legge til serier:

1. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Velg Serie-ikonet (TV, venstre kant).
    • Datamaskin: Velg Serie (øverst til venstre)
    • TV-enhet: Rull til venstre og velg Serie-ikonet (TV, nederst).
  2. Velg en serie (f.eks. Sopranos), og velg ikonet +.

Hvis en serie allerede er i Min liste, vil du se Avmerkning-ikonet (hake).

Fjerne titler fra Min liste
  • Alle enheter: Finn Min liste-raden på startskjermen. Velg så tittelen du vil fjerne og hakeikonet (hake).
  • Telefon eller nettbrett: Trykk på profilen din (øverst til høyre) og sveip til venstre til elementet du vil fjerne. Trykk på X. Hvis du vil fjerne flere elementer, trykker du på Rediger-ikonet (papir og blyant). Trykk på X-en ved siden av elementet du vil fjerne, eller på Slett alt for å fjerne alle.
  • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre), deretter Mine ting og Rediger. Klikk på X-en på titlene du vil fjerne eller velg Fjern alle for å fjerne alle.
  • TV-er: Velg profilen din (øverst til venstre) og så Rediger. Velg tittelen eller titlene du vil fjerne, eller Fjern alle for å fjerne alle titlene.

Velg på Ferdig når du er ferdig med å redigere.

Se innholdet i Min liste

Slik kan du se alle titlene i Min liste på én side

• Alle enheter: Finn Min liste-raden på startskjermen.
  • Telefon eller nettbrett: Velg profilen din (øverst til høyre).
  • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og så Mine ting.
  • TV-er: Velg profilen din (øverst til venstre).

Nå kan du rulle gjennom titlene som du har lagt til på Min liste. Forsikre deg om at du er pålogget hvis Min liste ikke er tilgjengelig.

Endre rekkefølgen til titler i Min liste

Titlene du nylig la til vises først i Min liste som standard. Slik kan du endre rekkefølgen:

1. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Velg profilen din (øverst til høyre).
    • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og så Mine ting.
    • TV-er: Velg profilen din (øverst til venstre)
  2. Velg en sorteringsrekkefølge. Nyest på Min liste, Titler A til Z eller Titler Z til A.
Hvorfor mangler titler i Min liste?
  • Filmer og serier forblir på Min liste til du fjerner dem eller til de ikke er tilgjengelige mer. Om noe mangler fra Min liste kan du bruke Søk for å se om filmen eller serien fortsatt er tilgjengelig på HBO Max.
  • Hver profil har sin egen Min liste. Hvis titler mangler, kan du se hvilken profil som er aktiv.
HBO Nordic- eller HBO España-abonnenter
HBO-innstillingene dine, deriblant Min liste og Fortsett å se, er ikke tilgjengelige på HBO Max.

Se også: Fortsett å se der du slapp.