Skapa en lista över vad du ska titta på

Min lista är ett bra sätt att hålla reda på serier och filmer som du vill titta på. När du hittar något som du vill titta på senare kan du lägga till det i Min lista. På så sätt kan du snabbt hitta något att titta på. Varje profil har sin egen lista.

Var är min lista?
  • Vilken enhet som helst: På raden Startsidan hittar du raden Min lista. Om du vill se fler titlar så bläddrar du åt höger och väljer Se mer. Se mer är inte tillgängligt på PlayStation-enheter.
  • Telefon eller surfplatta: Du kan also välja profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor).
  • Dator: Du kan även välja your profilikon (övre högra hörnet).
  • TV-enheter: Välj din profilikon (upper-left hörnet) och välj därefter Min lista.

Var är min lista?  Se till att du är inloggad och försök lägga till något i Min lista.

Lägg till titlar till Min lista
  • TV-enhet, telefon eller surfplatta: Välj en film, serie eller avsnitt och välj därefter +-ikonen.
  • Dator: Håll musen över en titel och klicka på Lägg till. Eller välj en film eller ett avsnitt och därefter +-ikonen.

Om det redan finns något på Min lista ser du en bockikon.

Obs  Om du inte ser +-ikonen ska du se till att du är inloggad.

Lägg till en serie till Min lista

IOm du vill titta på mer än några avsnitt av en serie, ska du överväga att lägga till serien i Min lista istället för enskilda avsnitt. På så sätt kan du snabbt börja titta precis där du slutade.

Så här lägger du till en serie:

1. Gör något av följande:
    • TV-enhet: På hemskärmen, bläddra till vänster och välj serieikonen (längs vänster kant), välj sedan en serie (t.ex. Sopranos).
    • Telefon, surfplatta eller dator:: Välj menyikonen (uppe till vänster) och välj sedan Serier, och välj en serie (t.ex. Game of Thrones).
  2. Välj +-ikonen.

Om en serie redan finns på Min lista ser du en bockikon.

Ta bort titlar från Min lista
  • Vilken enhet som helst: Hitta raden Min lista på startskärmen. Välj sedan det objekt du vill ta bort och därefter kryssikonen.
  • Telefon eller surfplatta: Du kan även tryck på profilikonen och därefter på Redigera. Tryck på X bredvid objektet du vill ta bort, eller Rensa alla för att ta bort allt.
  • Computer: Du kan också välja din profilikon (uppe till höger) och därefter Redigera. Klicka på X bredvid objekten du vill ta bort eller Rensa alla för att ta bort allt.
  • TV-enheter: Välj din profilikon (uppe till vänster), Min lista, och därefter Redigera. Välj de objekt som du vill ta bort eller Rensa alla för att ta bort allt.

När du är klar med redigeringen väljer du Klar.

Se vad som finns på Min lista

För att se allt på Min lista på en sida

• Vilken enhet som helst: På raden Startsidan hittar du raden Min lista. Om du vill se fler titlar bläddrar du åt höger och väljer Se mer.
  • Telefon eller surfplatta: Du kan också trycka på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor).
  • Dator: Du kan även välja din profilikon (övre högra hörnet).
  • TV-enheter: Välj din profilikon (uppe till vänster) och därefter Min lista.

Nu kan du bläddra igenom titlarna du har lagt till i Min lista. Om Min lista inte finns ska du se till att du är inloggad.

Ändra ordningen i Min lista

Som standard visas titlarna som du nyligen lade till först på Min lista. Så här ändrar du sorteringsordningen:

• Telefon eller surfplatta: Tryck på profilikonen och därefter på Sortera: för att ändra sorteringsordning: Nyligen tillagda, A-Ö eller Ö-A.
  • Dator: Välj din profilikon (uppe till höger) och därefter en sorteringsordning: Nyast på Min lista, titlarna A till Ö, eller titlarna Ö till A.
  • TV-enheter: Välj din profilikon (uppe till vänster), Min lista, och därefter en sorteringsordning: Nyligen tillagda, A-Ö eller Ö-A.

Varför saknas titlar i Min lista?

• Serier och filmer finns kvar på Min lista tills du tar bort dem eller de inte längre är tillgängliga. Om något saknas i Min lista använder du Sök för att se om serien eller filmen fortfarande är tillgänglig på HBO Max.
  • Varje profil har sin egen Min lista. Om titlar saknas, ska du kontrollera vilken profil som är aktiv.
HBO Nordic- eller HBO España-abonnenter
Dina HBO-inställningar såsom Min lista och Fortsätt titta är inte tillgängliga i HBO Max.

Se även: Fortsätt där du slutade.