Skapa en lista över vad du ska titta på

Min lista är ett bra sätt att hålla reda på serier och filmer som du vill titta på. När du hittar något som du vill titta på senare kan du lägga till det i Min lista. På så sätt kan du snabbt hitta något att titta på. Varje profil har sin egen lista.

Var är min lista?
  • Vilken enhet som helst: På raden Startsidan hittar du raden Min lista.
  • Telefon eller surfplatta: Välj din profil (uppe till höger).
  • Dator: Välj din profil (uppe till höger) och sedan Mina saker.
  • TV-enheter: Välj din profil (uppe till vänster).

Var är min lista?  Se till att du är inloggad och försök lägga till något i Min lista.

Lägg till titlar till Min lista
  • TV-enhet, telefon eller surfplatta: Välj en film, serie eller avsnitt och välj därefter +-ikonen.
  • Dator: Håll musen över en titel och klicka på +.

Om det redan finns något på Min lista ser du en bockikon (bock).

Obs  Om du inte ser +-ikonen ska du se till att du är inloggad.

Lägg till en serie till Min lista

IOm du vill titta på mer än några avsnitt av en serie, ska du överväga att lägga till serien i Min lista istället för enskilda avsnitt. På så sätt kan du snabbt börja titta precis där du slutade.

Så här lägger du till en serie:

1. Gör något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Välj ikonen Serier (Tv, vänster kant).
    • Dator: Välj Serier (överst till vänster)
    • TV-enhet: På hemskärmen, bläddra till vänster och välj serieikonen (Tv, nedersta kanten).
  2. Välj en serie (t.ex. Sopranos), välj sedan +-ikonen.

Om en serie redan finns på Min lista ser du en bockikon (bock).

Ta bort titlar från Min lista
  • Vilken enhet som helst: Hitta raden Min lista på startskärmen. Välj sedan det objekt du vill ta bort och därefter kryssikonen (bock).
  • Telefon eller surfplatta: Tryck på din profil (uppe till höger) och svep sedan åt vänster på ikonen du vill ta bort, tryck sedan på X. För att ta bort flera objekt, tryck på ikonen Redigera (papper och penna). Tryck på X bredvid objektet du vill ta bort, eller Rensa alla för att ta bort allt.
  • Computer: Välj din profil (uppe till höger), sedan Mina saker och Redigera. Klicka på X bredvid objekten du vill ta bort eller Rensa alla för att ta bort allt.
  • TV-enheter: Välj din profilikon (uppe till vänster) och därefter Redigera. Välj de objekt som du vill ta bort eller Rensa alla för att ta bort allt.

När du är klar med redigeringen väljer du Klar.

Se vad som finns på Min lista

För att se allt på Min lista på en sida

• Vilken enhet som helst: På raden Startsidan hittar du raden Min lista.
  • Telefon eller surfplatta: Välj din profil (uppe till höger).
  • Dator: Välj din profil (uppe till höger) och sedan Mina saker.
  • TV-enheter: Välj din profil (uppe till vänster).

Nu kan du bläddra igenom titlarna du har lagt till i Min lista. Om Min lista inte finns ska du se till att du är inloggad.

Ändra ordningen i Min lista

Som standard visas titlarna som du nyligen lade till först på Min lista. Så här ändrar du sorteringsordningen:

1. Gör något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Välj din profil (uppe till höger).
    • Dator: Välj din profil (uppe till höger) och sedan Mina saker.
    • TV-enheter: Välj din profil (uppe till vänster).
  2. Välj en sorteringsordning: Nyast på Min lista, titlarna A till Ö, eller titlarna Ö till A.
Varför saknas titlar i Min lista?
  • Serier och filmer finns kvar på Min lista tills du tar bort dem eller de inte längre är tillgängliga. Om något saknas i Min lista använder du Sök för att se om serien eller filmen fortfarande är tillgänglig på HBO Max.
  • Varje profil har sin egen Min lista. Om titlar saknas, ska du kontrollera vilken profil som är aktiv.
HBO Nordic- eller HBO España-abonnenter
Dina HBO-inställningar såsom Min lista och Fortsätt titta är inte tillgängliga i HBO Max.

Se även: Fortsätt där du slutade.