Luo katsottavien lista

Oma lista on hyvä tapa seurata ohjelmia ja elokuvia, joita haluat katsoa. Kun löydät jotakin, jonka haluat katsoa myöhemmin, voit lisätä sen Omalle listalle. Niin löydät katsottavaa nopeasti. Jokaisella profiililla on oma listansa

Missä Oma lista on?
  • Mikä tahansa laite: Etsi Oma lista -rivi aloitusnäytöstä. Jos haluat nähdä lisää nimikkeitä, vieritä oikealle ja valitse Katso lisää. Katso lisää ei ole käytettävissä PlayStation-laitteilla.
  • Puhelin tai tabletti: Voit myös valita profiilikuvakkeen (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa).
  • Tietokone: Voit myös valita profiilikuvakkeesi (oikeasta yläkulmasta).
  • TV-laitteet: Valitse profiilikuvakkeesi (vasemmasta yläkulmasta) ja valitse sitten Oma lista..

Missä Oma lista on?  Varmista, että olet kirjautunut sisään ja yritä lisätä jotakin Omalle listalle.

Lisää nimikkeitä Omalle listalle
  • TV-laite, puhelin tai tabletti: Valitse elokuva, sarja tai jakso, ja valitse sitten +-kuvake.
  • Tietokone: Vie hiiri nimikkeen päälle ja napsauta Lisää. Tai valitse elokuva tai jakso, ja valitse sitten +-kuvake.

Jos Omalla listalla on jo jotakin, näet valintamerkkikuvakkeen.

Huomaa  Jos et näe +-kuvaketta, varmista, että olet kirjautunut sisään.

Lisää sarja Omalle listalle

Jos haluat katsoa useampia kuin muutaman jakson sarjasta, Omalle listalle kannattaa ehkä lisätä sarja yksittäisten jaksojen sijaan. Niin voit aloittaa katselun nopeasti siitä, mihin jäit.

Sarjan lisääminen:

1. Tee yksi seuraavista:
    • TV-laite: Vieritä aloitusnäytössä vasemmalle ja valitse sarjakuvake (vasemmassa reunassa), valitse sitten sarja (esim. Sopranos).
    • Puhelin, tabletti tai tietokone: Valitse valikkokuvake (vasemmasta yläkulmasta), valitse sitten Sarjat ja valitse sarja (esim. Game of Thrones).
  2. Valitse +-kuvake.

Jos sarja on jo Omalla listalla, näet valintamerkkikuvakkeen.

Poista nimikkeitä Omalta listalta
  • Mikä tahansa laite: Etsi Oma lista -rivi aloitusnäytöstä. Valitse sitten poistettava nimike, ja valitse sitten valintamerkkikuvake.
  • Puhelin tai tabletti: Voit myös napauttaa profiilikuvaketta ja napauttaa sitten Muokkaa. Napauta poistettavan nimikkeen vieressä olevaa X-merkkiä tai kohtaa Tyhjennä kaikki jos haluat poistaa kaikki.
  • Tietokone: Voit myös valita profiilikuvakkeesi (oikeasta yläkulmasta) ja sitten Muokkaa. Napsauta poistettavien nimikkeiden X-merkkiä tai valitse Tyhjennä kaikki , jos haluat poistaa kaikki.
  • TV-laitteet: Valitse profiilikuvakkeesi (vasemmasta yläkulmasta), sitten Oma lista, ja sitten Muokkaa. Valitse poistettava nimike (tai nimikkeet) tai valitse Tyhjennä kaikki, jos haluat poistaa kaikki.

Kun muokkaus on tehty, valitse Valmis.

Katso, mitä Omalla listalla on

Näet Oman listan koko sisällön yhdellä sivulla seuraavasti

• Mikä tahansa laite: Etsi Oma lista -rivi aloitusnäytöstä. Jos haluat nähdä lisää nimikkeitä, vieritä oikealle ja valitse Katso lisää.
  • Puhelin tai tabletti: Voit myös napauttaa profiilikuvaketta (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa).
  • Tietokone: Voit myös valita profiilikuvakkeesi (oikeasta yläkulmasta).
  • TV-laitteet: Valitse profiilikuvakkeesi (vasemmasta yläkulmasta) ja sitten Oma lista.

Voit nyt selata Omalle listalle lisäämiäsi nimikkeitä. Jos Oma lista ei ole käytettävissä, varmista, että olet kirjautunut sisään.

Vaihda nimikkeiden järjestystä Omalla listalla

Äskettäin lisäämäsi nimikkeet näkyvät oletusarvoisesti Omalla listalla ensimmäisinä. Tässä ohjeet lajittelujärjestyksen vaihtamiseen:

• Puhelin tai tabletti: Napauta profiilikuvaketta, napauta sitten Lajittele: lajittelujärjestyksen vaihtaminen: Äskettäin lisätyt, A–Ö tai Ö–A.
  • Tietokone: Valitse profiilikuvakkeesi (oikeasta yläkulmasta), valitse sitten lajittelujärjestys: Oman listani uusimmat, Nimikkeet A–Ö tai Nimikkeet Ö–A.
  • TV-laitteet: Valitse profiilikuvakkeesi (vasemmasta yläkulmasta), valitse Oma lista, ja valitse sitten lajittelujärjestys: Äskettäin lisätyt, A–Ö tai Ö–A.

Miksi Omalta listalta puuttuu nimikkeitä?

• Ohjelmat ja elokuvat pysyvät Omalla listalla, kunnes poistat ne tai ne eivät ole enää saatavilla. Jos Omalta listalta puuttuu jotakin, katso hakutoiminnolla, onko ohjelma tai elokuva vielä saatavilla HBO Maxissa.
  • Jokaisella profiililla on oma Oma listansa. Jos nimikkeitä puuttuu, tarkista, mikä profiili on käytössä.
HBO Nordic- tai HBO España -tilaajat
HBO-asetuksesi, kuten Oma lista ja Jatka katselua -lista, eivät ole käytettävissä HBO Max.

Katso myös: Jatka katsomista siitä, mihin jäit.