Maak een kijklijst

Mijn lijst is een goede manier om bij te houden welke series en films je wilt bekijken. Als je series en films tegenkomt die je later wilt bekijken, kun je die toevoegen aan Mijn lijst. Zo vind je snel iets om te kijken. Elk profiel heeft een eigen lijst.

Waar staat Mijn lijst?
  • Elk apparaat: Zoek op het startscherm naar de rij Mijn lijst. Scrol naar rechts en kies Zie meer voor meer titels. 'Zie meer' is niet beschikbaar op PlayStation-apparaten.
  • Telefoon of tablet: Kies je profiel (rechtsboven).
  • Computer: Kies je profiel (rechtsboven) en dan Mijn gegevens.
  • Tv-apparaten: Kies je profiel (linksboven).

Waar staat Mijn lijst?  Zorg dat je bent ingelogd en voeg een titel toe aan Mijn lijst.

Vodafone TV TiVo box
De HBO Max-app op de Vodafone TV TiVo box heeft geen Mijn lijst.
<
Toevoegen aan Mijn lijst
  • Televisie, telefoon of tablet: Selecteer een film, serie of aflevering en kies dan +.
  • Computer: Beweeg met je muis over een titel en klik op +.

Je ziet een vinkje staan als een titel al op Mijn lijst staat (vinkje).

Opmerking  Als je geen + ziet, controleer dan of je bent ingelogd.

Serie toevoegen aan Mijn lijst

Wil je meer dan een paar afleveringen van een serie kijken? Voeg dan de serie toe aan Mijn lijst in plaats van afzonderlijke afleveringen. Zo kun je meteen verder kijken vanaf waar je was gebleven.

Zo voeg je een serie toe:

1. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Kies het icoon Series (televisie, onderrand).
    • Computer: Kies Series (linksboven).
    • Televisie: Scrol op het startscherm naar links, kies het pictogram Series (televisie, linkerrand).
  2. Selecteer een serie (bijvoorbeeld Sopranos) en kies +.

Je ziet een vinkje staan als een serie al op Mijn lijst staat (vinkje).

Uit Mijn lijst verwijderen
  • Elk apparaat: Ga naar Mijn lijst op het startscherm. Selecteer het item dat je wilt verwijderen en kies het vinkje (vinkje).
  • Telefoon of tablet: Tik op je profiel (rechtsboven), swipe naar links op het item dat je wilt verwijderen en tik dan op X. Tik op het icoon Bewerken (papier en potlood) om meerdere items te verwijderen. Tik op de X naast het item dat je wilt verwijderen of tik op Wis alles om alle items te verwijderen.
  • Computer: Kies je profiel (rechtsboven), kies Mijn gegevens en dan Bewerken. Klik op de X op de items die je wilt verwijderen of kies Wis alles om alle items te verwijderen.
  • Tv-apparaten: Kies je profielpictogram (linksboven) en kies dan Bewerken. Selecteer de items die je wilt verwijderen of selecteer Wis alles om alle items te verwijderen.

Klik op Klaar als je klaar bent met bewerken.

Mijn lijst bekijken
  • Elk apparaat: Zoek op het startscherm naar de rij Mijn lijst.
  • Telefoon of tablet: Kies je profiel (rechtsboven).
  • Computer: Kies je profiel (rechtsboven) en dan Mijn gegevens.
  • Tv-apparaten: Kies je profiel (linksboven).

Je kunt nu de titels bekijken die je aan Mijn lijst hebt toegevoegd. Als Mijn lijst niet beschikbaar is, controleer dan of je bent ingelogd.

De volgorde van items op Mijn lijst wijzigen

De titels die je onlangs hebt toegevoegd, worden standaard als eerste weergegeven in je lijst. Zo wijzig je de volgorde:

1. Kies een van de volgende opties:
    • Telefoon of tablet: Kies je profiel (rechtsboven).
    • Computer: Kies je profiel (rechtsboven) en dan Mijn gegevens.
    • Tv-apparaten: Kies je profiel (linksboven).
  2. Kies een sorteervolgorde: Laatst toegevoegd, titels A-Z of titels Z-A.
Waarom ontbreken er titels in Mijn lijst?
  • Series en films blijven in Mijn lijst staan tot je ze verwijdert of tot ze niet langer beschikbaar zijn. Als een titel ontbreekt in Mijn lijst, gebruik dan de zoekfunctie om te zien of de serie of film nog beschikbaar is op HBO Max.
  • Elk profiel heeft een eigen Mijn lijst. Als er titels ontbreken, controleer dan welk profiel je gebruikt.
HBO GO- of HBO Portugal-abonnees
Je HBO-instellingen, zoals Mijn lijst en Verderkijken, zijn niet beschikbaar op HBO Max.