Finn HBO Max-appversjonen

Oppdater HBO Max-appen

Åpne appbutikken på enheten din og søk etter HBO Max for å finne den nyeste versjonen av HBO Max-appen. Velg Oppdater eller Last ned hvis en appoppdatering er tilgjengelig. Se Oppdater programvaren på siden Feilsøke TV eller Feilsøke telefon eller nettbrett for å få mer hjelp.

Hvilken enhet bruker du?

Slik ser du HBO Max-appversjonen på TV-en din:

• Åpne HBO Max, velg Innstillinger-ikonet (tannhjul, nederst til venstre) og rull til høyre, der du velger Info.

Slik ser du HBO Max-appversjonen uten å åpne HBO Max:

Android TV
Marker HBO Max-flisen på Android TV, og trykk og hold inne valgknappen. Velg så Vis informasjon.
Apple TV
Åpne App Store-appen og søk etter HBO Max. Når du finner den, velger du HBO Max og versjonsnummeret vises under Nye funksjoner.
LG TV
Gå til LG Content Store > Apper > Mine Apper for å kontrollere at du har den nyeste versjonen. Finn og velg HBO Max. Velg Oppdater (hvis tilgjengelig) på HBO Max' appside. Velg så Mer under appinformasjonen for å se appversjonen.
PlayStation-konsoll
Marker HBO Max-appen på PlayStation-konsollen, og trykk på Alternativer-knappen på kontrolleren før du velger Informasjon.
Samsung TV
Marker HBO Max-appen på Samsung TV, trykk og hold inne Select-knappen på fjernkontrollen og velg Vis informasjon.
Xbox-konsoll
Marker HBO Max-appen på Xbox-konsollen, trykk på Meny-knappen på kontrolleren (vises som tre horisontale linjer) og velg Administrer app.

Slik ser du HBO Max-appversjonen på en telefon eller et nettbrett:

• Åpne HBO Max, trykk på profilen din (øverst til høyre) og så Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre). Bla ned til Info og finn versjonen.

Slik ser du HBO Max-appversjonen uten å åpne HBO Max:

Telefon eller nettbrett med Android
Gå til Innstillinger på Android-telefonen eller -nettbrettet ditt, og trykk på Søkeinnstillinger og skriv inn HBO Max. Trykk HBO Max i søkeresultatene og rull ned for å se versjonen (trinnene kan variere avhengig av Android-versjonen din).
iPhone eller iPad
Åpne App Store-appen og søk etter HBO Max. Når du finner den, trykker du på HBO Max-logoen, og versjonsnummeret vises under Nye funksjoner.

Slik ser du HBO Max-versjonen på datamaskinen din:

• Velg profilen din (øverst til høyre), velg Innstillinger, bla ned til Info og finn versjonen.