Episode mangler på HBO Max

Hvis en episode fra en serie ikke er tilgjengelig på HBO Max, kan du prøve disse trinnene:

Trinn 1: Bla gjennom episodene

Gjør følgende på HBO Max:

1. Velg søkeikonet (forstørrelsesglass) og skriv inn navnet på serien (f.eks. Game of Thrones).
  2. Velg serien.
  3. Velg en sesong og rull ned for å bla gjennom episodene.

Trinn 2: Oppdater HBO Max

Åpne appbutikken på enheten din og søk etter HBO Max for å få den nyeste versjonen av HBO Max. Last ned oppdateringen hvis en oppdatering er tilgjengelig.

Se Trinn 1 på siden Feilsøke TV eller Feilsøke telefon eller nettbrett.

Trinn 3: Prøv en annen enhet

Sjekk om episoden er tilgjengelig på en annen enhet. Åpne HBO Max på en annen enhet, søk etter seriens navn og bla gjennom de tilgjengelige episodene for å gjøre dette.

Trinn 4: Ta kontakt med oss

Ta kontakt med oss hvis du fremdeles ikke finner episoden du leter etter. Gå til Tilbakemelding-siden og velg emnet Tilbakemelding om innhold.