Ontbrekende aflevering op HBO Max

Als een aflevering van een serie niet beschikbaar is op HBO Max, volg dan deze stappen:

Stap 1: Blader door de afleveringen

Doe het volgende in HBO Max:

1. Kies het pictogram Zoeken (vergrootglas) en typ de naam van de serie in (bijvoorbeeld Game of Thrones).
  2. Selecteer de serie.
  3. Kies een seizoen en scrol naar beneden om door de afleveringen te bladeren.

Stap 2: Werk HBO Max bij

Open de App Store op je apparaat en zoek naar HBO Max om de nieuwste versie van de app te downloaden. Download de update als die beschikbaar is.

Zie stap 1 op de pagina Problemen met je televisie oplossen of Problemen met je telefoon of tablet oplossen voor meer informatie.

Stap 3: Gebruik een ander apparaat

Kijk of de aflevering beschikbaar is op een ander apparaat. Om dit te doen, open je HBO Max op een ander apparaat. Zoek dan naar de naam van de serie en blader door de beschikbare afleveringen.

Stap 4: Laat het ons weten

Als je de aflevering die je zoekt nog steeds niet kunt vinden, laat het ons dan weten. Ga naar onze Feedbackpagina en kies Feedback over programmering als onderwerp.