Saknas avsnitt på HBO Max

Om ett avsnitt inte är tillgängligt på HBO Max provar du följande steg:

Steg 1: Bläddra bland avsnitt

Gör följande i HBO Max:

1. Välj Sök-ikonen (förstoringsglas) och skriv in seriens namn (t.ex. Game of Thrones).
  2. Välj serien.
  3. Välj ett säsongsnummer och bläddra nedåt för att bläddra bland avsnitten.

Steg 2: Uppdatera HBO Max

För att få den senaste versionen av HBO Max, öppna appbutiken på din enhet och sök efter HBO Max. Om det finns en appuppdatering laddar du ner uppdateringen.

För mer hjälp, se Steg 1 i Felsökning av TV eller sidan Felsökning av telefon eller surfplatta.

Steg 3: Prova en annan enhet

Kontrollera om avsnittet är tillgängligt på en annan enhet. För att göra detta öppnar du HBO Max på en annan enhet söker efter seriens namn och bläddrar bland tillgängliga avsnitt.

Steg 4: Berätta för oss

Meddela oss om du fortfarande inte kan hitta avsnittet du letar efter. Gå till vår Feedback-sida och välj Feedback om program som ämne.