Find versionen af HBO Max-appen

Opdater HBO Max-appen

Du kan hente den nyeste version af HBO Max-appen ved at åbne app-butikken på din enhed og søge efter HBO Max. Hvis der er en tilgængelig app-opdatering, skal du vælge Opdater eller Download. Du kan få mere hjælp ved at se Opdater din software på siden Fejlfinding på tv eller Fejlfinding på telefon eller tablet.

Hvilken enhed bruger du?

Sådan ser du versionen af HBO Max-appen på dit tv:

• Åbn HBO Max, vælg ikonet Indstillinger (tandhjul, nederst til venstre), og rul derefter til højre og vælg Info.

Sådan ser du versionen af HBO Max-appen uden at åbne HBO Max:

Android TV
På dit Android TV skal du markere HBO Max-feltet og derefter trykke på knappen Vælg og holde den nede. Vælg derefter Vis detaljer.
Apple TV
Åbn App Store-appen, og søg efter HBO Max. Når du har fundet den, skal du vælge HBO Max, og versionsnummeret vises under "Hvad er nyt".
LG TV
For at sikre at du har den nyeste version, skal du gå til LG Content Store > Apps > Mine apps. Find og vælg derefter HBO Max. På siden med HBO Max i appen skal du vælge Opdater (hvis det er muligt). Vælg derefter Mere under app-oplysningerne for at se app-versionen.
PlayStation-konsol
På din PlayStation-konsol skal du markere HBO Max-appen, trykke på knappen Vælg på din controller og derefter vælge Information.
Samsung TV
På dit Samsung TV skal du markere HBO Max-appen, trykke på knappen Vælg på fjernbetjeningen og holde den nede og derefter vælge Vis detaljer.
Xbox-konsol
På din Xbox-konsol skal du markere HBO Max-appen, trykke på knappen Menu på din controller (vises som tre vandrette streger) og derefter vælge Administrer app.

Sådan ser du versionen af HBO Max-appen på din telefon eller tablet:

• Åbn HBO Max, tryk på din profil (øverst til højre), og derefter på ikonet Indstillinger (tandhjul, øverst til højre). Rul ned til afsnittet Info og find versionen.

Sådan ser du versionen af HBO Max-appen uden at åbne HBO Max:

Android-telefon eller -tablet
På din Android-telefon eller -tablet skal du gå til Indstillinger, derefter trykke på Søg i indstillinger og indtaste HBO Max. Tryk på HBO Max fra søgeresultaterne, og rul ned for at se versionen (trinene varierer afhængigt af din Android-version).
iPhone eller iPad
Åbn App Store-appen, og søg efter HBO Max. Når du har fundet den, skal du trykke på HBO Max-logoet, og versionsnummeret vises under "Hvad er nyt".

Sådan ser du versionen af HBO Max-appen på din computer:

• Vælg din profil (øverst til højre), vælg Indstillinger, rul ned til Info, og find versionen.