Etsi HBO Max -sovelluksen versio

Päivitä HBO Max -sovellus

Saat HBO Max -sovelluksen uusimman version avaamalla laitteesi sovelluskaupan ja hakemalla sanoilla HBO Max. Jos sovellukselle on saatavana päivitys, valitse Päivitä tai Lataa. Katso lisätietoja vaiheesta 1 TV:n vianmääritys- tai Puhelimen tai tabletin vianmääritys -sivulta.

Mitä laitetta käytät?

Näet HBO Max -sovelluksen version TV:stä seuraavasti:

• Android TV, Apple TV, tai Xbox: Avaa HBO Max, valitse profiilisi (vasemmasta yläkulmasta), vieritä sitten oikealle ja valitse Tiedot.
  • Muu TV-laite: Avaa HBO Max, valitse asetuskuvake (vasemmasta alakulmasta), vieritä sitten oikealle ja valitse Tiedot.

Näet HBO Max -sovelluksen version HBO Maxia avaamatta seuraavasti:

Android TV
Korosta Android TV:ssä HBO Max -ruutu ja pidä sitten valintapainiketta painettuna. Valitse sitten Näytä tiedot.
Apple TV
Avaa App Store -sovellus ja hae sanoilla HBO Max. Kun olet löytänyt HBO Maxin, valitse se, niin versionumero näkyy kohdassa Mitä uutta.
LG TV
Varmista, että käytössäsi on uusin versio, siirtymällä kohtaan LG Content Store > Sovellukset > Omat sovellukseni. Etsi ja valitse sitten HBO Max. Valitse HBO Max -sovelluksen sivulta Päivitä (jos käytettävissä). Valitse sitten sovelluksen tiedoista Lisää, niin näet sovelluksen version.
PlayStation-konsoli
Korosta PlayStation-konsolissa HBO Max -sovellus, paina ohjaimen Asetukset -painiketta ja valitse sitten Tiedot.
Samsung-televisio
Korosta HBO Max -sovellus Samsung-televisiossa, pidä kaukosäätimen Valitse -painiketta painettuna ja valitse sitten Näytä tiedot.
Xbox-konsoli
Korosta Xbox-konsolissa HBO Max -sovellus, paina ohjaimen valikkopainiketta (kolmen vaakaviivan painiketta) ja valitse sitten Hallinnoi sovellusta.

Näet HBO Max -sovelluksen version puhelimesta tai tabletista seuraavasti:

• Avaa HBO Max, napauta sitten profiilikuvaketta ja sitten asetuskuvaketta (vasemmassa yläkulmassa). Vieritä alaspäin, niin näet version.

Näet HBO Max -sovelluksen version HBO Maxia avaamatta seuraavasti:

Android-puhelin tai -tabletti
Siirry Android-puhelimessa tai -tabletissa kohtaan Asetukset, napauta sitten Hae asetuksista ja kirjoita HBO Max. Napauta HBO Max > Lisäasetukset ja vieritä alaspäin, niin näet version (vaiheet vaihtelevat Android-versiostasi riippuen).
iPhone tai iPad
Avaa App Store -sovellus ja hae sanoilla HBO Max. Kun olet löytänyt HBO Maxin, napauta HBO Max -logoa, niin versionumero näkyy kohdassa Mitä uutta.

Näet HBO Max -sovelluksen version tietokoneesta seuraavasti:

• Vieritä sivun HBOMax.com alareunaan ja valitse Tiedot.